Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

TutarFatih, Eşkina Tutar Organizasyonu :)

tutarfatih

Aktif Üye
Adı
Fatih
Olmamış... Maksadını aşan fotoğraflar, talihsiz açıklamalarla dolu bir rapor, kaygı verici bir birliktelik, elem verici bir zamanlama, umarsız yüzler, mangalsız bir gece, sıvı alınıp alınmadığı bir bilmece...

Eshefle kınıyorum, yanaklarınızdan öpüyorum:D
Erkan bey bir ara sizi de sahalarda görmek isteriz.::D Ne bu böyle hep masa başı hep masa başı. Bak sıcak fırsatları kaçırıyorsun sonra söylemedi deme...:D:D:D

enis59

Daimi Üye
Adı
Enis
tebrikler güzel bir organizasyon olmuş

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Sevgili dostum,

Mustafa abi benim yıllar önce tanışmış olmam gereken bir dostsun. Seni geç buldum çabuk kaybediyorum. Neredeyse 2 ay kaldı İstanbul'dan ayrılmama. Keşke çok daha öncelerden tanışmış olsaydık. Seni anlatacak kelimeler arıyorum aklıma bunlar geliyor; "çılgınsın, delisin ve bir o kadar da fedakar, dost canlısı ve olgunsun". Bu nasıl bir tanım böyle düşünen olabilir ama bence bu gerçekten de sihirli bir karışım. Kendim kadar deli birini bulduğum için çok ama çok mutluyum.:D Senden öğreneceğim, seninle paylaşacağımız daha çok şey var. Sakın 2 ay sonra gidiyor kurtulacağım diye düşünme bu gidişin elbette bir dönüşü de olacak:D:D:D

Balık mevzuuna gelince Mustafa abi bu konudaki öğretmenimdir balığın tutulmasında büyük pay onundur.Diğer taraftan Hamdi balık kayanın altına kaçtığında müdahale edip bana yol göstermeseydi bu balık yakalanamazdı onun da avdaki hakkı çok büyüktür. Balığın yakalanmasında diğer pay sahipleri ise tabiri caizse beraber muhabbetin dibine vurduğumuz diğer dostlarım ve bu av için hayatlarını feda eden rahmetli tekelerdir:D
Gecenin tek üzücü olayı Çağatay kardeşimizin geçirdiğini duyduğumuz kazaydı ama kendisini de ayakta sapa sağlam çakı gibi gördük ve sevindik. Umarız başına bir daha böyle bir şey gelmez.
Avcı biraz acemi olunca yaşadığı heyecan da büyük oluyor sonra böyle çenesi düşüyor ( halbuki ne kadar sessiz sakin ağzı var dili yok bir adamımdır:D:D:D ). Kusura bakmayın balıksız kalmayın.
Sevgiler selamlar
Sevgili Fatih,
Duygularını ve düşüncelerini içinden geçtiği gibi O kadar güzel anlatmışsınki üzerine ekliyecek bir şey bulamıyorum. :)

Bizler için söylediklerin çok güzel sözler için çok teşekkür ederim.bu senin gönlünün güzelliği.
Bende seni geç tanıdım,aramızda Asya-Avrupa var ama mesafeler senin için farketmiyor :D bir insan bu kadarmı azimli,hırslı,deli :D olur be kardeşim :)

şimdi diyim hemen atlar gelirsin. :D

Dediğim gibi o akşam balığın son dakika toplanmaya hazırlanırken sana gelmesine nasıl sevindim anlatamam,sıra Aliemre'de :)

iki ayı iyi geçirebilmen için sana yardımcı olabileceğim ne varsa bende yapmaya hazırım kardeşim,bizler için söylediklerin bir iltifat olarak kabul ediorum,yoksa senin bilgilerinde küçüsenecek gibi değil.

Senin gibi bir dostum olduğu için bende çok memnunum.

Sevgiyle kal kardeşim.

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Vayy arkadaş yaa,ben kıskandım ya .. Haftaya bende herkesi kıskandırcam arkadaş ya:) Vallahi kıskandım Mustafa :):)
Salih'im,
Merhaba kardeşim...valla özledik senide,çık gel bir ara,hafta sonuna denk getirelim,az erken buluşur belkide öncesinde sazlı-sözlü bir muhabbet eder,arkasından Eşkina'lar için oltalarımızı sallarız.

Alper1903

Üye
Adı
Adınızı Soyadınız
alper sağlam
fatih sana biraz kırıldım insan bana da haber vermzmi:mad::( neyse artık bidaki sefere diyelim gercekten harika bir akşam gecirmişsiniz tebrikler avınız daim olsun

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Şu ekip balığa giderde balık olmazmı..:) Hoş balık olmasa (ki harika eşkine avlanmış) bu ekiple geçen her dakka eminim keyif dolu olur.:)
Şansınız ve muhabbetiniz bol olsun.;)
Erdal'ım,
İnan ekipde bir sen eksiksin :)
Bol bol kulaklarını çınlattık,umarım birlikde avlanma şansı bulur,başkalarınında kulaklarını birlikde çınlatma şansı buluruz :)

Ersin

Daimi Üye
Adı
Ersin M.Karaketir
Kan Grubu
A Rh Negatif
Gizli ama herkes tarafından bilinen :D keyifli bir mini organizasyon olmuş.:)
Balıkta almışsınız ama önemli olan Allah bu muhabbeti bozmasın ;)
Yüzler gülüyor ya gerisi önemli değil :)

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
fatih sana biraz kırıldım insan bana da haber vermzmi:mad::( neyse artık bidaki sefere diyelim gercekten harika bir akşam gecirmişsiniz tebrikler avınız daim olsun
Sevgili Alper,
teşekkür ederiz...bir dahakine senide bekleriz.

not:fatih telefonda senden bahsetti ama işlerin varmış,bu sıra müsait değilmişsin sanırım,umarım birdahkine sende gelirsin tanışır ve beraber olta sallarız :)
Gizli ama herkes tarafından bilinen :D keyifli bir mini organizasyon olmuş.:)
Balıkta almışsınız ama önemli olan Allah bu muhabbeti bozmasın ;)
Yüzler gülüyor ya gerisi önemli değil :)
Teşekkürler sevgili Ersin,gerşekden güzel vakit geçirdik,üzerine gelmesini çok istediğim arkadaşa balık gelmesi beni ziyadesiylede çok sevindirdi :)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler
Hem organizasyon var, hem de organizasyona adını veren Eşkina. :D
Bu ikisi pek biraraya gelmezdi ama gelmiş iyi olmuş.
Tebrikler..