kadir.arslan24
Aktif Üye
Kardeşim ne yaptin senBuda bugünkü kısmetim kırlangıç 26 santim
3 lü klasik dip takımı yem istavrit iğne no 4
@kadir.arslan24
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kardeşim ne yaptin senBuda bugünkü kısmetim kırlangıç 26 santim
@kadir.arslan24
O haberleri hiç dinlemeden ruzgara aldırmadan çıktım gittim dedım sahılı fazla etkilemez yukarlarda yağar dusundugum gıbıde olduKardeşim ne yaptin senbugün gelicektim dolu yağmur var dediler gelmedim bende.
Usta o kırlangıç daha bebek naptın senBuda bugünkü kısmetim kırlangıç 26 santim
@kadir.arslan24
Usta tebrikler ama o kırlangıç küçük biraz keşke geri salsaydın.Buda bugünkü kısmetim kırlangıç 26 santim
@kadir.arslan24
Usta o kırlangıç daha bebek naptın sen[/QUOT
Usta tebrikler ama o kırlangıç küçük biraz keşke geri salsaydın.
tuttuktan sonra internete girip boy limitine baktım 18 santım yazıyordu bende aldım aradan biraz zaman geçince iskelede bazı tanıdım kısıler geldı onlarda dedı küçük salsaydın diye ama artık kovada ters donmustu o yuzden içimde pişmanlık oldu şimdi sizde aynısını soyleyınce iyice bir pişmanlık yaşıyorum açıkcası
Dün akşam Suadiye mendirekteydim. Kalabalıktı. Dediğin gibi dayının biri geldi ne var ne yok dedi dedim hep yavru kraça bile değil salıyorum geriye. Salarsan daha da gelmez çok ararsın dedi salmazsan ileride salacak balıkta bulamazsın dedim gülümsedi gitti enayi der gibilerinden. Bu kadar cahil ve bencil bir milletiz...Tuzla sahil raporu. İtü önünden mezarlık burnuna kadar çapari attım. 10 metreden yaklaşık 40 metre mesafeler arasında. 2 adet istavrit, 30 adet civari boyu 4-5cm lik kıraçalar geldi. Kıraçaları denize saldıa çevremdekilerin "Vay enayi" sözlerine aldırmadan küçük kızımın isteğiyle 2 adet istavritide denize saldık.
Kısaca yavru balık avlayanları kınıyorum.
Adamlar küçük balığı bile kovaya atıyor,uyarınca küçücük balığa küfrediyor yakalanmasaydı diyor..(pardon adam demişiz..)Tuzla sahil raporu. İtü önünden mezarlık burnuna kadar çapari attım. 10 metreden yaklaşık 40 metre mesafeler arasında. 2 adet istavrit, 30 adet civari boyu 4-5cm lik kıraçalar geldi. Kıraçaları denize saldıa çevremdekilerin "Vay enayi" sözlerine aldırmadan küçük kızımın isteğiyle 2 adet istavritide denize saldık.
Kısaca yavru balık avlayanları kınıyorum.