Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Adı
KemalBirkanK.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kardeşim ne yaptin sen :) bugün gelicektim dolu yağmur var dediler gelmedim bende.
O haberleri hiç dinlemeden ruzgara aldırmadan çıktım gittim dedım sahılı fazla etkilemez yukarlarda yağar dusundugum gıbıde oldu :)

Adı
KemalBirkanK.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Usta o kırlangıç daha bebek naptın sen :([/QUOT
Usta tebrikler ama o kırlangıç küçük biraz keşke geri salsaydın.

tuttuktan sonra internete girip boy limitine baktım 18 santım yazıyordu bende aldım aradan biraz zaman geçince iskelede bazı tanıdım kısıler geldı onlarda dedı küçük salsaydın diye ama artık kovada ters donmustu o yuzden içimde pişmanlık oldu şimdi sizde aynısını soyleyınce iyice bir pişmanlık yaşıyorum açıkcası

Son düzenleme:

romanci

Aktif Üye
Yaklaşık bir haftadır tuzla sahilinde mezarlık burnunda çapari atıyorum. Ancak kıraça veya daha ufakları geliyor. Zarar vermeme çalışarak salıyorum denize. Bu hafta sonu fırsat olursa denizcilik fakültesinin civarını kolaçan edeceğim. Umutlu değilim ama denemekte yarar var. Sonuçları paylaşırım. Hem çapari hem de şeytan oltasıyla av yapacağım.

romanci

Aktif Üye
Tuzla sahil raporu. İtü önünden mezarlık burnuna kadar çapari attım. 10 metreden yaklaşık 40 metre mesafeler arasında. 2 adet istavrit, 30 adet civari boyu 4-5cm lik kıraçalar geldi. Kıraçaları denize saldıa çevremdekilerin "Vay enayi" sözlerine aldırmadan küçük kızımın isteğiyle 2 adet istavritide denize saldık.

Kısaca yavru balık avlayanları kınıyorum.

BerkinK.

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tuzla sahil raporu. İtü önünden mezarlık burnuna kadar çapari attım. 10 metreden yaklaşık 40 metre mesafeler arasında. 2 adet istavrit, 30 adet civari boyu 4-5cm lik kıraçalar geldi. Kıraçaları denize saldıa çevremdekilerin "Vay enayi" sözlerine aldırmadan küçük kızımın isteğiyle 2 adet istavritide denize saldık.

Dün akşam Suadiye mendirekteydim. Kalabalıktı. Dediğin gibi dayının biri geldi ne var ne yok dedi dedim hep yavru kraça bile değil salıyorum geriye. Salarsan daha da gelmez çok ararsın dedi salmazsan ileride salacak balıkta bulamazsın dedim gülümsedi gitti enayi der gibilerinden. Bu kadar cahil ve bencil bir milletiz...

atakan24

Aktif Üye
Adı
Acemibalıkçı

Adamlar küçük balığı bile kovaya atıyor,uyarınca küçücük balığa küfrediyor yakalanmasaydı diyor..(pardon adam demişiz..)

romanci

Aktif Üye
Ben 4 yaşındaki çocuğuma anlatıyorum kayalıkların üstünde. Yavruları neden denize geri salmamız gerektiğini. Hatta onun eline tutuşturup denize atmasını sağlıyorum. Yanımda avlanam insanımsı varlıklar o küçük beyinleriyle tek yapabildikleri davranışsal eylem olan gülme hareketini senkronik olarak yapıyorlar. Daha kötüsü ise banklarda oturanlardaki tepki ise "adama bak tuttuğunu geri bırakıyor. Neden balık avlıyor ki" şeklindeydi.

İnsanlığımdan utandım.