Nereye gidiiiim....Ya git ben senle konuşmuyom![]()
Tekirdağa gittim geldim babamı eğlendirdim
Sonra oturdum evde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nereye gidiiiim....Ya git ben senle konuşmuyom![]()
Evet böyle bir botta organize olup Maltepe grubu olarak toptan batalımadem abi böyle bişey mi istiyorsun
![]()
Tamam madem öyle konuşayım bariNereye gidiiiim....
Tekirdağa gittim geldim babamı eğlendirdim
Sonra oturdum evdeyanında
![]()
![]()
Ya bunlar amfibi komando tarzı avlanıyor. Ben şöyle yayıla yayıla ferah bir tekne olsun diyorumhahahahaha![]()
![]()
![]()
botu boşver abi av
![]()
Öyle bi Tekne Kiralamak için baya adam lazım galiba abi pendik'de dün merak ettim sordum normal tekneleri adam kürekli olanlara saati 15 tl motorlu olanlara 35 tl dedi , dedim allah bol kazançlar versinYa bunlar amfibi komando tarzı avlanıyor. Ben şöyle yayıla yayıla ferah bir tekne olsun diyorumİzmir bölgesindeki teknelerden bizim bu taraflarda maalesef yok.
Adam başı 60-70 lira alıyorlar egede. 15 günde bir yapsa insan, çok dokunmaz bence.Öyle bi Tekne Kiralamak için baya adam lazım galiba abi pendik'de dün merak ettim sordum normal tekneleri adam kürekli olanlara saati 15 tl motorlu olanlara 35 tl dedi , dedim allah bol kazançlar versin![]()
Tanıdığı bildiği olan varsa bir ekip oluşturabiliriz bence.Valla Gidicek olan var ise ben hertürlü gelirim abi
Çokta Güzel Olur Aslında.Tanıdığı bildiği olan varsa bir ekip oluşturabiliriz bence.