Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende de yarım kilo kadar hamsi ve yarım kilo kadar da istavrit olacak, Zargana, Kefal, İzmarit ve İstavrit deneyeceğim akşama kadar yemlik yapmak için. Geçen Pazar sabah çok Tekne vardı açıkta umut verdi bana. Bir yandan da sıkıldıkça, Kaşık, Sahte balık falan atacağım, Gümüş çaparisi bağlayamadım o yüzden gümüşe denemem tahminimce ama belki iğneleri yanıma alıp oracıkta bir takım bağlarım. Semaverim yanımda olur tahminimce şu an düşüncem o yönde, çay içmeye beklerim.ben de nasip olursa saat 16 :00 gibi gitmeyi düşünüyorum kartala önce zargana denemesi yapacağım 2 tane tutsam yem için yeter akşama sonrası Allah Kerim kısmetimizi ararız![]()
semavere dayanamam tam koordinat versenBende de yarım kilo kadar hamsi ve yarım kilo kadar da istavrit olacak, Zargana, Kefal, İzmarit ve İstavrit deneyeceğim akşama kadar yemlik yapmak için. Geçen Pazar sabah çok Tekne vardı açıkta umut verdi bana. Bir yandan da sıkıldıkça, Kaşık, Sahte balık falan atacağım, Gümüş çaparisi bağlayamadım o yüzden gümüşe denemem tahminimce ama belki iğneleri yanıma alıp oracıkta bir takım bağlarım. Semaverim yanımda olur tahminimce şu an düşüncem o yönde, çay içmeye beklerim.