Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

poyraz

Daimi Üye
pendik sahil dün akşam alınan dişliler balık günden güne ufalıyor inşallah böyle devam etmez.yeni takım düzeneği başarılı olacakmı bide onun denemesini yapacağım

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
kartal da lüfere hasret kaldık hep sarıkanat hep sarıkanat:mad:

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Maltepe-Kartal-Pendik'te 10 yıl hiç av vermedi bu balık.
Sarıkanatı bulup beğenmemezlik etmeyin, çarpılırsınız valla. :D
Tam olarak denetlenemese de yasak ve boy sınırlamaları balı üzerinde olumlu etki etmişe banziyor.
Bununla beraber bugün gördğüm tezgahlarda 26-30 cmlik sarıkanat/lüfer karışımı balıklar 13-15 liradan (tanesi) satılırken çinekop diye 16-18 liraya satılanların çoğu maalesef limit altı balık grubundaydı.

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
evet abi ama tadı çok güzel balıkların hele bir de kendin yakalayınca daha da lezze:Dtleniyor

AsiDeniz1980

Aktif Üye
bu gece Tuzla sahilden başlıcaz maltepeye kadar yoklama çekmeye,burdan arkadaşlar varsa görüşelim orda.

onder

Daimi Üye
Adı
Önder Çapa
Ben yarın sabah saat 11-13 civarı tekel iskelesinde olacağım. Tanışmak isteyenleri beklerim. Her türlü olta atmayı planlıyorum.

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ben de nasip olursa saat 16 :00 gibi gitmeyi düşünüyorum kartala önce zargana denemesi yapacağım 2 tane tutsam yem için yeter akşama sonrası Allah Kerim kısmetimizi ararız :D

onder

Daimi Üye
Adı
Önder Çapa
ben de nasip olursa saat 16 :00 gibi gitmeyi düşünüyorum kartala önce zargana denemesi yapacağım 2 tane tutsam yem için yeter akşama sonrası Allah Kerim kısmetimizi ararız :D
Bende de yarım kilo kadar hamsi ve yarım kilo kadar da istavrit olacak, Zargana, Kefal, İzmarit ve İstavrit deneyeceğim akşama kadar yemlik yapmak için. Geçen Pazar sabah çok Tekne vardı açıkta umut verdi bana. Bir yandan da sıkıldıkça, Kaşık, Sahte balık falan atacağım, Gümüş çaparisi bağlayamadım o yüzden gümüşe denemem tahminimce ama belki iğneleri yanıma alıp oracıkta bir takım bağlarım. Semaverim yanımda olur tahminimce şu an düşüncem o yönde, çay içmeye beklerim.

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bende de yarım kilo kadar hamsi ve yarım kilo kadar da istavrit olacak, Zargana, Kefal, İzmarit ve İstavrit deneyeceğim akşama kadar yemlik yapmak için. Geçen Pazar sabah çok Tekne vardı açıkta umut verdi bana. Bir yandan da sıkıldıkça, Kaşık, Sahte balık falan atacağım, Gümüş çaparisi bağlayamadım o yüzden gümüşe denemem tahminimce ama belki iğneleri yanıma alıp oracıkta bir takım bağlarım. Semaverim yanımda olur tahminimce şu an düşüncem o yönde, çay içmeye beklerim.
semavere dayanamam tam koordinat versen :):D