@Bedri35 dostuma katılıyorum. Takvimin en verimsiz dönemi şubat-mart ayları. Ve bir de morallerin yerle yeksan olduğu süreçler.
@KaNKuRT Erkan abiye ek olarak bir şey paylaşmak isterim. Haziran ayı idi. Çekmeköy'den adam bana ulaşıyor, yanıma şamandıralı istavrit avına geliyor. İşin bazı püf noktalarını gösteriyorum. İlk oluşundan olsa gerek şansı fazlasıyla yaver gidiyor. Benden ve bizimkilerden çok çok daha fazla av yapıyor ve gecenin sonunda selam vermeden, teşekkür etmeden, iyi geceler, rastgele vesaire demeden gidiyor. Şimdi de muhtemelen bu mesajı okuyor.
🙂
Bu tarz örnekleri en az 7-8 ayrı insanda yaşadığım için son 1-2 senede hem az paylaşım yapıyorum hem balığın seyrek olduğu zamanları paylaşmaya özen gösteriyorum hem de olası verimli bir av paylaşımında mera bilgisini kasıtlı olarak yanlış veriyorum.
Ben 4 derecede eşkina, 34 derecede istavrit kovalayacağım, balık zaten bizim buralarda yok denecek kadar az ve sonra da gelip yukarıda yazdığım hadiseleri yaşayacağım, durduk yere asabım bozulacak.
Hayatta doğru mera yazmam, hiç kimse kusura bakmasın, kusura bakan da yatağını ayrı sersin.
😉