Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün Suadiye tarafına eşkina avına gittim. İlk atışımı yaptıktan sonra son derece saçma bir kaza ile başımdan aşağıya kadar ıslandım.
Maltepe'ye eve döndüm. Kurulandım, rakılandım. Biralarımı alıp bu kez Scooter ile bizim dolguya indim.
Saat 4:15'e dek boru kurduna tek vuruş dahi alamadım.
Şu son 1,5 aydır 1-2 istisna günü hariç tutuyorum, bizim bu Kartal-Maltepe-Suadiye hattında deniz tamamen kurudu gibi bir şey. Üzücü.

Dün akşam gün batımında Maltepe sahilden bir kaç istavrit aldım. Ufak ufak balık kıyılamaya başlamış sanırım.
(link)
(link)

Son düzenleme:
Dün akşam gün batımında Maltepe sahilden bir kaç istavrit aldım. Ufak ufak balık kıyılamaya başlamış sanırım.

Yolunu kaybedenler vesaire tek tük istisnalar hariç, nisandan önce imkansız.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Dün akşam, Maltepe Dolgu.
Yem canlı boru kurdu, hedef balık eşkina, skor KOCAMAN bir SIFIR. 🙂

Bir ara dibe döndüm, bir ara da 60 gram ile yüklenerek uzaklarda yolunu kaybeden istavrit var mıdır diye arama tarama yaptım.
Avcumu yalayaraktan evimin yolunu tuttum.
9 hatta 10 senedir bu hatta av yaparım. Şubat ve mart aylarının ama özellikle mart ayının bir kez olsun verimli geçtiğine şahit olmadım. Yine de yoklamaya devam merayı.

index.jpg

Önceden daha çok yorum yazılıyordu artik ayda 1 yada 2 yorum yapılıyor paylaşmak MK istenmiyor yoksa bu bölgede balığa çıkan mi yok

Önceden daha çok yorum yazılıyordu artik ayda 1 yada 2 yorum yapılıyor paylaşmak MK istenmiyor yoksa bu bölgede balığa çıkan mi yok
@ErdenEren başkana katılmakla beraber, bu ara zaten ölü dönem ve herkesin morali alt üst pek balığa giden olduğunu sanmıyorum. Öncesi dönemlerde bizim gidip boş döndüğümüz avlarda rapor yazmadığımız çok oldu. Nisan ortası mayıs başından itibaren lrf, çapari istavrit ve dişlinin dönüş balığı serüveni başlıyor mutlaka raporlar düşecektir 🙂

Back