Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
121166 dosyayı görüntüle

Yem boru kurdu idi arkadaşlar. Biraz beklemiş bir yem idi ama yine de 3-4 saatlik avıma olumlu katkı sundu. Oltası suda olanlara güzel avlar ve bolca huzur temenni ediyorum.
dostum bravo emeğinin karşılıgını almışsın, yakışıklı balıklar.tebrikler

Bizim mera malum. Maltepe Dolgu Alanı. ÖLÜ MERA. Daha doğrusu hali hazırda mera hüviyetine dahi kavuşmadı.
Biz istavrit için bile ne uğraşlar veriyoruz. O yüzden bazen 15 santimlik ispari için bile sevindiğimiz oluyor. Zil sesi duyduk diye, huzurdayız diye, özgürüz diye.
Bu da bu geceden gelsin.
Sabah itibariyle tüm hafta boyunca oltası suda olanlara bereketli avlar ve bol huzurlar temenni ederim.

ŞARKI TELİF HAKKI :
BALIKTAYSAN ÖZGÜRSÜN · CİHAN YURDAKUL

121249 dosyayı görüntüle
Bizim mera malum. Maltepe Dolgu Alanı. ÖLÜ MERA. Daha doğrusu hali hazırda mera hüviyetine dahi kavuşmadı.
Biz istavrit için bile ne uğraşlar veriyoruz. O yüzden bazen 15 santimlik ispari için bile sevindiğimiz oluyor. Zil sesi duyduk diye, huzurdayız diye, özgürüz diye.
Bu da bu geceden gelsin.
Sabah itibariyle tüm hafta boyunca oltası suda olanlara bereketli avlar ve bol huzurlar temenni ederim.

ŞARKI TELİF HAKKI :
BALIKTAYSAN ÖZGÜRSÜN · CİHAN YURDAKUL

Tebrikler.. Emek verip olmayan yerden de balığı çıkartıyorsun 🙂

Elimdeki çok sınırlı yem ile bu yakışıklıyı bir de 22 parça istavrit aldım.
O eşkina iğnelerine o istavritler, üstelik bu takvimde nasıl geldi, hala çözebilmiş değilim. 🙂 Ama keyifli bir av oldu.
Oltası suda olanlara bereketli avlar, bol huzurlar temenni ederim.
index.jpg

Adınıza sevindim,
maaşallah,

mevsimler oldukça ileri kaydı
nerdeyse 2 ay kadar.
Sonumuz hayır olsun

Bu arada 1 şubatta kar geliyor
Ön bilgi

Dün akşamdan bir kare. 45 numara giyinen birisi olarak hep ayağımı baz alarak kafamda kurarım. Ne yalan söyliyeyim bu balık ucu ucuna ayağımı geçiyordu. O açıdan 35-40 santim aralığında olsa gerek diye düşünüyorum. Umarım bu kadar erkenden ufalmaya başlamaz eşkinalar.
Herkese selam olsun, oltası suda olanlara güzel avlar olsun.

index.jpg

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Pazar 4 derecede Suadiye civarında, dün ise 2 derecede Maltepe Dolgu'da boru kurdu ile TEK BİR VURUŞ DAHİ ALAMADIM. Şamandıralı sistem ve sonra da zil takıp dip çalıştım. Yemi tırtıklayan tek bir canlı dahi yoktu.
Dün bir de önce sağanak sonra kara yakalandım. Çok zorlandım. Toparlanıp eve dönmek tam bir zulüm oldu kendi adıma.

Oltası suda olanlara rastgele.

18 Şubat Cumartesi günü Bezmi Alem'in orada, 19 Şubat Pazar ise Dolgu Alanı'nın lojistik indir bindirme yerinde boru kurdu-karides-hamsi-istavrit ile, tüm farklı takımlar ve opsiyonlar ile SIFIR BALIK aldım. (Yavru gelincikler suya iade.)

Dün ise scooter'ım ile 1-2 saatliğine gezmek ve elde kalan yemleri değerlendirmek adına farklı bir noktaya gidip geleyim dedim.
12 adet istavrit aldım. Hiç beklemediğim halde, ilk kez denediğim bir noktadan, az olan yemle ve yine az olan scooter şarjı ile. 🙂

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Back