fantasticomadrid
Üye
Üstat bilgi için teşekkürler, Pendik'te tam olarak nerde? Pendiğe uzağım oraları pek bilmem ama anadolu yakasındayım o yüzden çok bilmiyorum.
Uzunlar kebap bolgesi 😉
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üstat bilgi için teşekkürler, Pendik'te tam olarak nerde? Pendiğe uzağım oraları pek bilmem ama anadolu yakasındayım o yüzden çok bilmiyorum.
Neden bu gizli merayı aşikâr ediyorsun hocam? Linç edecekler seni 🙂))Monica kafe nın sol tarafı tuzlaya doğru , güzel yalı sosyal tesisler zaten gittiğinde kalabalığı görürsün hocam
hocam dişli balığın merası mı olur 🙂 Maltepe - Kadıköy arası yabancı olduğum yeni öğrendiğim meralar yoksa hepsini nokta atışı yazardım isteyene Üsküdar'dan - Beykoza kadar olan kısmı da yazarım 🙂
Kız kulesi çevresi tadilatta Salacak kayalar dan tek tük rapor var daha gelmediler tam olarak , deniz taksi yanı 1 ay lrf ile çinekop yaptı turyol tekne yanaşmazsa yada tekneci tanıdık varsa ara ara balık yapıyor.üstad ben isterim 🙂 üsküdar' da oturuyorum.