Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Monica kafe nın sol tarafı tuzlaya doğru , güzel yalı sosyal tesisler zaten gittiğinde kalabalığı görürsün hocam

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
hocam dişli balığın merası mı olur :) Maltepe - Kadıköy arası yabancı olduğum yeni öğrendiğim meralar yoksa hepsini nokta atışı yazardım isteyene Üsküdar'dan - Beykoza kadar olan kısmı da yazarım :)

SametÜçüncü

Yeni Üye
Adı
SAMET
Kan Grubu
O Rh Pozitif
hocam dişli balığın merası mı olur :) Maltepe - Kadıköy arası yabancı olduğum yeni öğrendiğim meralar yoksa hepsini nokta atışı yazardım isteyene Üsküdar'dan - Beykoza kadar olan kısmı da yazarım :)
üstad ben isterim :) üsküdar' da oturuyorum.

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
üstad ben isterim :) üsküdar' da oturuyorum.
Kız kulesi çevresi tadilatta Salacak kayalar dan tek tük rapor var daha gelmediler tam olarak , deniz taksi yanı 1 ay lrf ile çinekop yaptı turyol tekne yanaşmazsa yada tekneci tanıdık varsa ara ara balık yapıyor.

E

Erden Eren

Misafir
O kocaman kocaman istavritler tamamen geri çekildi, gece avı seyrekleşti, gündüz avı ise kıraça bile sayılmayacak kadar ufak balıklara kaldı. Doğal olarak inmiyorum, zaten indiğimde insanları uyarmaktan sıtkım sıyrılıyor. Serçe parmağım kadar değil o balıklar. Kıraça olsa yine ses etmeyeceğim ama o serçe parmağım kadar balığı kızartsanız inanın yiyecek bir şey kalmaz.
Yok abi inatla, ısrarla o balıkları kovalara koyuyorlar. Biz kıyı balıkçıları da az değiliz cidden. Hep gemilere, trollere falana filana laf ediyoruz ama maşallahımız var, elimizde olsa trollerin 100 katı anası belleyeceğiz ortalığın!!!

Kendi adıma işin tuhaf yanı bu sezon eşkina tekeye gelmemekte ısrarcı. Sürekli boru kurdu kovalıyorum ve bıkkınlık geldi.

Adı
Sertac G.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu haftasonu idealtepe sahilde kalabalik yunus suruleri gordum. Kiyiya 20 metrede. Tabi sonra herkes sifir cekti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

E

Erden Eren

Misafir
Videonun başını kestim. Çünkü aylardır ışıkları yakmayan belediye yahut ilgili yetkililere ağır giydiriyordum ve bir de bizlerin vergileriyle maaşlarını alan ancak görevlerini katiyyen yerine getirmeyen Maltepe Dolgu Alanı güvenlik görevlilerini eleştiriyordum. Dünyaya bir daha gelecek olursam bizim dolguda güvenlik olurum. Hiçbir şeye karışma, yan gel yat, maaş al. Ne güzel dünya.

Neyse konumuza, BALIĞA geri dönecek olursam, yunusların taaruzundan ötürü 2 saat boyunca tek balık alamadığım bir akşamdan kısa bir kesit;

Adı
Sertac G.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba,
Maltepe-Pendik hattinda spin durumu hk bilgisi olan var mi? Sabah suyuna gidesim var yarin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi