Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Dün o havaya rağmen bende dolandım biraz oralarda benden başka deli 3 4 kişi daha vardı dalga çok yükselince mecbur avı sonlandırdık hala Çanakkale den güzel spin avı raporları geliyor erken ateşlenmeye gerek yok gibi yine Mayısı bekleyeceğiz :)
Aynen bende bir bakındım,
Sahte atsanda direkt yosun,
Yada deniz sahteyi dışarı atıyordu
biraz ıslanıp döndüm,

Bugün ise bolca çaparici ( tatilin ve güzel havanın tadını çıkartıyordu millet )

Deneme sonrası yine sıfır

biraz daha beklicez gibi

Adı
Sertac G.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu sabah Kanlica’ya capariye gittim, 3,5 saatte 5 kg istavrit. 1 kg kadar kucukler iade. Yarisini ihtiyac sahibine getirdim, kalani biz yeriz. Maltepe dolguda cile cekecegime bogaz havasi alip isi bilenlerle avlanmak guzel oldu. Herkese rast gelsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

E

Erden Eren

Misafir
Ege'den, Akdeniz'den trofe paylaşımları gelirken, biz de burada, ölmüş Marmara Denizi'nde kendi kendimize oyun oynuyoruz. N'aparsın? =)))

Yem: BERBAT ötesi boru kurdu (sümükten bozma resmen!!!)
Takım: Düz, basit misinadan 0.40 beden, 0.30 köstek, çift köstekli takım. 1 numara iğne.
Sistem: 50 Gram kurşun ve şamandıra

Akşamdan böyle birkaç video daha var. Yemler iş yapmayınca teke ile devam etmek zorunda kaldım. Oltası suda olanlara, sabredenlere, emek sarf edenlere rastgele.

E

Erden Eren

Misafir
Bu hafta çok güzel balık çeşitliliği yaptı. Özellikle eşkinadan yana bolca güldü yüzüm.
Buraları boş bırakmamak adına bu da güncel son avımdan gelsin bari. :)
Oltası suda olanlara, sabredenlere, emek sarf edenlere rastgelsin.

kml7

Aktif Üye
Adı
Kemal
Pendik-Kaynarca dişli için spin deneyen var mı acaba? Yarın filan bi inmeyi düşünüyorum o taraflara. Güncel durum nedir, yakın zamanda giden arkadaşlar bilgi verebilir mi?

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Pendik-Kaynarca dişli için spin deneyen var mı acaba? Yarın filan bi inmeyi düşünüyorum o taraflara. Güncel durum nedir, yakın zamanda giden arkadaşlar bilgi verebilir mi?
Ctesi akşam 2 saat at çek yaptım sonuç sıfır. Bazı vatandaşların 1 parça almışlar falan gün 2 parça çıkmış filan gün söylentisinden başka müspet bir gelişme yok.
Daha erken diyerek kendimi avuttum :)

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kml7

Aktif Üye
Adı
Kemal
Ctesi akşam 2 saat at çek yaptım sonuç sıfır. Bazı vatandaşların 1 parça almışlar falan gün 2 parça çıkmış filan gün söylentisinden başka müspet bir gelişme yok.
Daha erken diyerek kendimi avuttum :)

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle teşekkürler bilgi için.

Evet, geçen gittiğimde ben de benzer efsane söylentilerine maruz kaldım :) Malum belki gerçekten 1-2 parça alan olmuştur ama henüz verimli değil anladığım kadarıyla. Yine de öylesine yarın ya da öbür gün ineceğim ben de bir denerim kısmetimi. Gelişme olsun/olmasın rapor yazarım mutlaka. Rastgelsin.

E

Erden Eren

Misafir
Bizim işin olmazsa olmazıdır zaten, olta atanından çay satanına kadar "Abi sen asıl dün görecektin, ne balık yaptı." yalan alışkanlığından kurtulamamış olması. :)