Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
@ErdenEren Kosta Rika yı Suat Yiğit beyin YouTube kanalından takip ediyoruz :) Blue Marlin denk gelir inşallah oltana :)

kml7

Aktif Üye
Adı
Kemal
Selamlar.

Dün akşam Pendik-Kaynarca arasında 1 saat kadar spin denedim ama dişli alamadım. Etrafımda bir kaç kişi daha vardı ama onlardan da ses çıkmadı.

Yakın zamanda giden var mı, spinle dişli alabilen var mı acaba?

yalcinnoguzz

Aktif Üye
bizim bu maltepe tarafında bezmialem önü hariç kumluk bölge varmıdır acaba ? hedef balık mırmır. bezmialemde bi tane mırmır almıştım ama orda da 40 yılda bi denk geliyor.

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
bizim bu maltepe tarafında bezmialem önü hariç kumluk bölge varmıdır acaba ? hedef balık mırmır. bezmialemde bi tane mırmır almıştım ama orda da 40 yılda bi denk geliyor.
Kartal kumcular... Adı üstünde

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KuzeeN

Üye
Adı
Hakan
Her yer kumluk ama Mırmırı Dragos tarafında aldıklarını biliyorum. Onda da mera sır gibi saklanıyor. Kartal'dan Migros'a kadar denemelerim hep başarısız oldu. Aslında çok balıkçı çok yemleme anlamına gelir. Hayvanı biraz da meraya alıştıran balıkçıdır. Hem aynı disiplinle avlandıktan sonra kargaşa da çıkmaz. Ayrıca denizde oltayla balık bitmez. Saygılar

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Bu ara bende de aynı arayış var bu sene mırmır bol gibi Pendik Maltepe arasında 3 4 mera bulsak en azından deneye deneye biraz aksiyon yaşarız ama bildiğim tek mera bezmialem :) onun dışındaki meralar da sır gibi saklanıyor ama elbet çözeriz :)

onurvsr

Yeni Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu ara bende de aynı arayış var bu sene mırmır bol gibi Pendik Maltepe arasında 3 4 mera bulsak en azından deneye deneye biraz aksiyon yaşarız ama bildiğim tek mera bezmialem :) onun dışındaki meralar da sır gibi saklanıyor ama elbet çözeriz :)
Hocam hangi disiplini deniyorsunuz bu keşifleri yaparken?

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın

KuzeeN

Üye
Adı
Hakan
Yavaş yavaş müsilaj oluşmaya başlamış. Bence lodosta gidilmez. Bütün çöpü kıyıya yapıştırmıştır.

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Lodos, poyraz yağmur çamur geziyoruz işte :) bundandır belki çok boş dönmemiz :)