Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@ErdenEren Kosta Rika yı Suat Yiğit beyin YouTube kanalından takip ediyoruz 🙂 Blue Marlin denk gelir inşallah oltana 🙂

Selamlar.

Dün akşam Pendik-Kaynarca arasında 1 saat kadar spin denedim ama dişli alamadım. Etrafımda bir kaç kişi daha vardı ama onlardan da ses çıkmadı.

Yakın zamanda giden var mı, spinle dişli alabilen var mı acaba?

Her yer kumluk ama Mırmırı Dragos tarafında aldıklarını biliyorum. Onda da mera sır gibi saklanıyor. Kartal'dan Migros'a kadar denemelerim hep başarısız oldu. Aslında çok balıkçı çok yemleme anlamına gelir. Hayvanı biraz da meraya alıştıran balıkçıdır. Hem aynı disiplinle avlandıktan sonra kargaşa da çıkmaz. Ayrıca denizde oltayla balık bitmez. Saygılar

bizim bu maltepe tarafında bezmialem önü hariç kumluk bölge varmıdır acaba ? hedef balık mırmır. bezmialemde bi tane mırmır almıştım ama orda da 40 yılda bi denk geliyor.
Bu ara bende de aynı arayış var bu sene mırmır bol gibi Pendik Maltepe arasında 3 4 mera bulsak en azından deneye deneye biraz aksiyon yaşarız ama bildiğim tek mera bezmialem 🙂 onun dışındaki meralar da sır gibi saklanıyor ama elbet çözeriz 🙂

Bu ara bende de aynı arayış var bu sene mırmır bol gibi Pendik Maltepe arasında 3 4 mera bulsak en azından deneye deneye biraz aksiyon yaşarız ama bildiğim tek mera bezmialem 🙂 onun dışındaki meralar da sır gibi saklanıyor ama elbet çözeriz 🙂
Hocam hangi disiplini deniyorsunuz bu keşifleri yaparken?

Yavaş yavaş müsilaj oluşmaya başlamış. Bence lodosta gidilmez. Bütün çöpü kıyıya yapıştırmıştır.

Back