Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Başlıksız.jpg

Merhaba. Dolgu alanda spin yapılan bir nokta varmıdır ? Bildiğim kadariyla buradan atılıyor ama pek eminde değilim.

Burada spin atıldığına emin misin? Hani benim 2-3 arkadaşım ve biraz daha uç tarafa doğru tanımadığım birkaç kişi LRF disiplini ile av yapıyor lakin spin konusunda vakti zamanında bir furya oldu ama o da kısa soluklu, birkaç günlüğüne idi.
Son senelerde pek yok o noktada spin çalışan.

Burada spin atıldığına emin misin? Hani benim 2-3 arkadaşım ve biraz daha uç tarafa doğru tanımadığım birkaç kişi LRF disiplini ile av yapıyor lakin spin konusunda vakti zamanında bir furya oldu ama o da kısa soluklu, birkaç günlüğüne idi.
Son senelerde pek yok o noktada spin çalışan.

Dediğiniz gibi az ilerisinde bikac kere dönüş baliginda spin yapanı gordum. Nokta atışı yer orasimi diye merak etmiştim. Gerçi dönüş balığına olta atmiyoruz 🙂

Dediğiniz gibi az ilerisinde bikac kere dönüş baliginda spin yapanı gordum. Nokta atışı yer orasimi diye merak etmiştim. Gerçi dönüş balığına olta atmiyoruz 🙂
Giden olmadı dönen de olmayacak herhalde geçenlerde lrf yaparken yolunu kaybetmiş bir tane çinekop denk geldi arkası olmadı 🙁

Takım Bilgisi :
10 numara 4 çıplak iğneden oluşan takım.
0,28 beden ve köstek misina kalınlığı.

Yem:
Bir arkadaşın bozuldu diye çöpe atacağını duyduğum karidesler. 🙂 Bu arada karidesin kilosu 580 Lira'ya yükselmiş, vay halimize! İşin kötü tarafı midyeleri de ticari amaçlı kullanmak üzere düzenli kazıyor, topluyor bazı şerefsizler ve midye çıkaramıyorum.

Av Metodu :
50 Gram kurşun, fosfor takılmış şamandıra.

---

Karidesler iğnede durmuyordu ve yem sorunu yaşadığından çok sorunlu bir av oldu açıkçası. Ama elbette HUZURU YETER! =))))

WhatsApp Image 2024-05-09 at 13.42.22.jpeg

İş yerimi Kosta Rika'ya taşımadan önceki son avım olarak forum kayıtlarına geçsin.
Tüm Türk İslam alemine bol, bereketli avlar inşallah. Ben birazdan uçağa biner ve gider.

124197 dosyayı görüntüle
Kosta Rika dan mera ve takım bilgisi bekliyor olacağız 🙂

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back