Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

E

Erden Eren

Misafir
Merhaba. Dolgu alanda spin yapılan bir nokta varmıdır ? Bildiğim kadariyla buradan atılıyor ama pek eminde değilim.
Burada spin atıldığına emin misin? Hani benim 2-3 arkadaşım ve biraz daha uç tarafa doğru tanımadığım birkaç kişi LRF disiplini ile av yapıyor lakin spin konusunda vakti zamanında bir furya oldu ama o da kısa soluklu, birkaç günlüğüne idi.
Son senelerde pek yok o noktada spin çalışan.

yalcinnoguzz

Aktif Üye
Burada spin atıldığına emin misin? Hani benim 2-3 arkadaşım ve biraz daha uç tarafa doğru tanımadığım birkaç kişi LRF disiplini ile av yapıyor lakin spin konusunda vakti zamanında bir furya oldu ama o da kısa soluklu, birkaç günlüğüne idi.
Son senelerde pek yok o noktada spin çalışan.
Dediğiniz gibi az ilerisinde bikac kere dönüş baliginda spin yapanı gordum. Nokta atışı yer orasimi diye merak etmiştim. Gerçi dönüş balığına olta atmiyoruz :)

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Dediğiniz gibi az ilerisinde bikac kere dönüş baliginda spin yapanı gordum. Nokta atışı yer orasimi diye merak etmiştim. Gerçi dönüş balığına olta atmiyoruz :)
Giden olmadı dönen de olmayacak herhalde geçenlerde lrf yaparken yolunu kaybetmiş bir tane çinekop denk geldi arkası olmadı :(

E

Erden Eren

Misafir
Takım Bilgisi :
10 numara 4 çıplak iğneden oluşan takım.
0,28 beden ve köstek misina kalınlığı.

Yem:
Bir arkadaşın bozuldu diye çöpe atacağını duyduğum karidesler. :) Bu arada karidesin kilosu 580 Lira'ya yükselmiş, vay halimize! İşin kötü tarafı midyeleri de ticari amaçlı kullanmak üzere düzenli kazıyor, topluyor bazı şerefsizler ve midye çıkaramıyorum.

Av Metodu :
50 Gram kurşun, fosfor takılmış şamandıra.

---

Karidesler iğnede durmuyordu ve yem sorunu yaşadığından çok sorunlu bir av oldu açıkçası. Ama elbette HUZURU YETER! =))))

WhatsApp Image 2024-05-09 at 13.42.22.jpeg

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif