E
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Burada spin atıldığına emin misin? Hani benim 2-3 arkadaşım ve biraz daha uç tarafa doğru tanımadığım birkaç kişi LRF disiplini ile av yapıyor lakin spin konusunda vakti zamanında bir furya oldu ama o da kısa soluklu, birkaç günlüğüne idi.Merhaba. Dolgu alanda spin yapılan bir nokta varmıdır ? Bildiğim kadariyla buradan atılıyor ama pek eminde değilim.
Lrf ile mi aldınız bu güzellikleri
Selamlar.Lrf ile mi aldınız bu güzellikleri
Dediğiniz gibi az ilerisinde bikac kere dönüş baliginda spin yapanı gordum. Nokta atışı yer orasimi diye merak etmiştim. Gerçi dönüş balığına olta atmiyoruzBurada spin atıldığına emin misin? Hani benim 2-3 arkadaşım ve biraz daha uç tarafa doğru tanımadığım birkaç kişi LRF disiplini ile av yapıyor lakin spin konusunda vakti zamanında bir furya oldu ama o da kısa soluklu, birkaç günlüğüne idi.
Son senelerde pek yok o noktada spin çalışan.
Giden olmadı dönen de olmayacak herhalde geçenlerde lrf yaparken yolunu kaybetmiş bir tane çinekop denk geldi arkası olmadıDediğiniz gibi az ilerisinde bikac kere dönüş baliginda spin yapanı gordum. Nokta atışı yer orasimi diye merak etmiştim. Gerçi dönüş balığına olta atmiyoruz![]()
Gerçekten gidiyorsanız başarılar dilerimİş yerimi Kosta Rika'ya taşımadan önceki son avım olarak forum kayıtlarına geçsin.
Tüm Türk İslam alemine bol, bereketli avlar inşallah. Ben birazdan uçağa biner ve gider.
Ekli dosyayı görüntüle 124197
Kosta Rika dan mera ve takım bilgisi bekliyor olacağızİş yerimi Kosta Rika'ya taşımadan önceki son avım olarak forum kayıtlarına geçsin.
Tüm Türk İslam alemine bol, bereketli avlar inşallah. Ben birazdan uçağa biner ve gider.
Ekli dosyayı görüntüle 124197