Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün akşam bizim arkadaşlar canlı istavrit ile dişliyi yoklamışlar, vuruş dahi alamamışlar.
Ben de 2 günlük Karadeniz mesaisi sonrası bu akşam bizim bu hatta eşkina denemesi yapacağım.
Oltası suda olan, sabreden, emek sarf eden herkese bereketli avlar temenni ederim. RASTGELSİN!

SAHADAN SELAMLAR!

Bu sulara ne oluyor yahu böyle?!? Yine abartılı çekilmiş, çok fazla sığ.
İmkansıza yakın bu seviyede suda eşkina alabilmek.
Bu arada 19:00-23:00 arası hava resmen bahardan kalma idi. Hala pek güzel. Havası, huzuru yeter diyelim bu gece için.

Dosyalar

• IMG_20251017_225508.jpg
    IMG_20251017_225508.jpg
    52.1 KB · Okunma: 69
Bizim bu hatta kaç gündür eşkina avı paylaşmadığımı fark ettim. Bu bağlamda bu geceden selam mahiyetinde pek bir ideal boy bu eşkina paylaşıyorum.

Gerçi Gordon's etkisiyle fotoğraf çekiyorum zannederek kısa bir video çekmişim ama idare artık. 🙂

Dosyalar

• IMG_20251018_004219.jpg
    IMG_20251018_004219.jpg
    70.4 KB · Okunma: 78
Santos'u kocaman kocaman balıklarla beslemeden meradan ayrılmak olmaz. 🙂

IMG_20251019_183556.jpg

Pek başarısız zargana ve kefal denemelerinden sonra mantar arkası tek iğneye ekmek takıp ilk atışta sağdaki kefali, birkaç atış sonra da soldaki karagözü aldım. Saat 17:00-18:00 arası olmalı. Karagöz aşırı sürprizdi. İkisinin de boyu 32 cm civarı, karagözün ağırlığı 530 gram geldi 🙂

Ben zargana hiç alamadım ama yanımdaki iki arkadaş herhalde 5-6 saatte 7-8 güzel zargana alabildiler.

18.10.2025 Cumartesi akşamı @Bedri35 ile kartal sahil surf kamış dişli ve lrf denemesi yapıldı sonuç sıfır, balık alanda görmedim,bir de lrf kamışımı kırdım, sohbet muhabbet çay başka bişey yok 🙂).saygılar

18.10.2025 Cumartesi akşamı @Bedri35 ile kartal sahil surf kamış dişli ve lrf denemesi yapıldı sonuç sıfır, balık alanda görmedim,bir de lrf kamışımı kırdım, sohbet muhabbet çay başka bişey yok 🙂).saygılar

Öncelikle kamış adına geçmiş olsun. Sen seversin farklı oltaları denemeyi, bahane olur işte senin adına. 🙂
Bu arada birkaç gün öncesinde ben de kendi arkadaşlarımın dişliye dair av raporunda vuruş dahi alamadan dönmüşler diye belirtmiştim. Kıyıyı geçtim, ben yakın zamanda 2 ayrı gün tekne ile çıktım, açıkta da yok dişli.

126878 dosyayı görüntüle

Pek başarısız zargana ve kefal denemelerinden sonra mantar arkası tek iğneye ekmek takıp ilk atışta sağdaki kefali, birkaç atış sonra da soldaki karagözü aldım. Saat 17:00-18:00 arası olmalı. Karagöz aşırı sürprizdi. İkisinin de boyu 32 cm civarı, karagözün ağırlığı 530 gram geldi 🙂

Ben zargana hiç alamadım ama yanımdaki iki arkadaş herhalde 5-6 saatte 7-8 güzel zargana alabildiler.

Karagöz çok şık duruyor Samet. 🙂
Tebrikler gerçekten.

Öncelikle kamış adına geçmiş olsun. Sen seversin farklı oltaları denemeyi, bahane olur işte senin adına. 🙂
Bu arada birkaç gün öncesinde ben de kendi arkadaşlarımın dişliye dair av raporunda vuruş dahi alamadan dönmüşler diye belirtmiştim. Kıyıyı geçtim, ben yakın zamanda 2 ayrı gün tekne ile çıktım, açıkta da yok dişli.
tekne bilgisi değerli çok saol Erden .deneme işlerini bıraktık artık malum pahalı herşey ,kırılan kırıldıgıyla kalıyor.surf olarak ilerliyeceğiz bundan sonra onlar kırılmıyor 🙂)

tekne bilgisi değerli çok saol Erden .deneme işlerini bıraktık artık malum pahalı herşey ,kırılan kırıldıgıyla kalıyor.surf olarak ilerliyeceğiz bundan sonra onlar kırılmıyor 🙂)

Umut ekim ayında 2 ayrı denemeyi bizzat kendim yaptım. Bunun harici ben yokken çıkan 2 ayrı arkadaşımın karaya döndüklerinde kovalarını yine bizzat gördüm. 20 Ekim'e dek bizim bu hatta açıkta dişli aldım diyen bir tek Oltacı Salih ve ekibi varmış sanırım. Onlar da Pendik civarları olsa gerek? Bizim bu bölgede yani Bostancı çakar, Suadiye çakar, Kaşık Adası civarından dişli aldım diyen bence doğru konuşmuyordur.

Back