Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

E

Erden Eren

Misafir
Dün akşam bizim arkadaşlar canlı istavrit ile dişliyi yoklamışlar, vuruş dahi alamamışlar.
Ben de 2 günlük Karadeniz mesaisi sonrası bu akşam bizim bu hatta eşkina denemesi yapacağım.
Oltası suda olan, sabreden, emek sarf eden herkese bereketli avlar temenni ederim. RASTGELSİN!

E

Erden Eren

Misafir
SAHADAN SELAMLAR!

Bu sulara ne oluyor yahu böyle?!? Yine abartılı çekilmiş, çok fazla sığ.
İmkansıza yakın bu seviyede suda eşkina alabilmek.
Bu arada 19:00-23:00 arası hava resmen bahardan kalma idi. Hala pek güzel. Havası, huzuru yeter diyelim bu gece için.

Ekli dosyalar

Lafalisokalemabuno

Aktif Üye
Adı
Samet
IMG_20251019_183556.jpg

Pek başarısız zargana ve kefal denemelerinden sonra mantar arkası tek iğneye ekmek takıp ilk atışta sağdaki kefali, birkaç atış sonra da soldaki karagözü aldım. Saat 17:00-18:00 arası olmalı. Karagöz aşırı sürprizdi. İkisinin de boyu 32 cm civarı, karagözün ağırlığı 530 gram geldi :)

Ben zargana hiç alamadım ama yanımdaki iki arkadaş herhalde 5-6 saatte 7-8 güzel zargana alabildiler.

Umut19

Aktif Üye
Adı
umut
Kan Grubu
A Rh Negatif
18.10.2025 Cumartesi akşamı @Bedri35 ile kartal sahil surf kamış dişli ve lrf denemesi yapıldı sonuç sıfır, balık alanda görmedim,bir de lrf kamışımı kırdım, sohbet muhabbet çay başka bişey yok :)).saygılar

E

Erden Eren

Misafir
18.10.2025 Cumartesi akşamı @Bedri35 ile kartal sahil surf kamış dişli ve lrf denemesi yapıldı sonuç sıfır, balık alanda görmedim,bir de lrf kamışımı kırdım, sohbet muhabbet çay başka bişey yok :)).saygılar

Öncelikle kamış adına geçmiş olsun. Sen seversin farklı oltaları denemeyi, bahane olur işte senin adına. :)
Bu arada birkaç gün öncesinde ben de kendi arkadaşlarımın dişliye dair av raporunda vuruş dahi alamadan dönmüşler diye belirtmiştim. Kıyıyı geçtim, ben yakın zamanda 2 ayrı gün tekne ile çıktım, açıkta da yok dişli.

E

Erden Eren

Misafir
Ekli dosyayı görüntüle 126878

Pek başarısız zargana ve kefal denemelerinden sonra mantar arkası tek iğneye ekmek takıp ilk atışta sağdaki kefali, birkaç atış sonra da soldaki karagözü aldım. Saat 17:00-18:00 arası olmalı. Karagöz aşırı sürprizdi. İkisinin de boyu 32 cm civarı, karagözün ağırlığı 530 gram geldi :)

Ben zargana hiç alamadım ama yanımdaki iki arkadaş herhalde 5-6 saatte 7-8 güzel zargana alabildiler.
Karagöz çok şık duruyor Samet. :)
Tebrikler gerçekten.

Umut19

Aktif Üye
Adı
umut
Kan Grubu
A Rh Negatif
Öncelikle kamış adına geçmiş olsun. Sen seversin farklı oltaları denemeyi, bahane olur işte senin adına. :)
Bu arada birkaç gün öncesinde ben de kendi arkadaşlarımın dişliye dair av raporunda vuruş dahi alamadan dönmüşler diye belirtmiştim. Kıyıyı geçtim, ben yakın zamanda 2 ayrı gün tekne ile çıktım, açıkta da yok dişli.
tekne bilgisi değerli çok saol Erden .deneme işlerini bıraktık artık malum pahalı herşey ,kırılan kırıldıgıyla kalıyor.surf olarak ilerliyeceğiz bundan sonra onlar kırılmıyor :))

E

Erden Eren

Misafir
tekne bilgisi değerli çok saol Erden .deneme işlerini bıraktık artık malum pahalı herşey ,kırılan kırıldıgıyla kalıyor.surf olarak ilerliyeceğiz bundan sonra onlar kırılmıyor :))
Umut ekim ayında 2 ayrı denemeyi bizzat kendim yaptım. Bunun harici ben yokken çıkan 2 ayrı arkadaşımın karaya döndüklerinde kovalarını yine bizzat gördüm. 20 Ekim'e dek bizim bu hatta açıkta dişli aldım diyen bir tek Oltacı Salih ve ekibi varmış sanırım. Onlar da Pendik civarları olsa gerek? Bizim bu bölgede yani Bostancı çakar, Suadiye çakar, Kaşık Adası civarından dişli aldım diyen bence doğru konuşmuyordur.