Bir gun kucukyali minibus yolundan sahil yoluna gecerken bir amca gordum elinde surf kamisi vardi. Aldim arabaya. Sahile biraktim. Dedi ki gel burda aksamsuyu 60 tane falan izmariti 3 saate aliyoruz diye. Ertesinde hanimi falan aldim gittim. Takim icin mehmet amcayi tavsiye ettiler bana da. Takim alirken capari tartismasina tutuldu. Basladi sallamaya yok baliklar renk gormuyo siyah beyaz goruyo yok soyle boyle. Hic karismadim. Dedim amca izmarite geldik biz. Ooooo dedi ben en son izmariti gordugumde burda cocuktum dedi. Ardindan bi basladi saymaya. Sanki izmarin kokunu kururtup gidicem dedim. Izmarit tutmayalim diye neler diyo ama. Hanimin da ayari kacti benim de kacti. Biraktim dondum. Arada 3 igneli igneler de istavrit ignesi olan bi takim aldim tanesine 4 lira mi 5 lira mi ne istediydi. Musteriyi hem s...meye hem de sıkmaya odakli bu amcaya tek sozum var. BIZIMLA DiiiLSIIIN...
mehmet amca o civarda tek olduğu için 1 stopere 5 lira,şamandıraya 8 lira gibi bir para aldı...sonrasında bir abimize aldığımız shimano speedcast kamışı(ozaman 500 liraya beraber gidip almıştık) bende bu kamışı satıyorum bendede 300 lira demesinmi

.ondan sonra başladı kamışı kötülemeye bakıyorum elindeki en iyi kamış kalite olarak okuma var diğerlerinin adı sanı belli değil..birde kamışı kötüleyip malzemeleride uçuk rakamdan verince bizde tatlı bir tartışma yaşayıp oradan ayrıldık...ama ne ayrılma ertesi sabah doğru üsküdara malzeme almaya,sırf mehmet amcadan millet kazıklanmasın diye malzemelere 50 kuruş fark alarak millete sattık bu sene...yani anlıyacağınız mehmet amcaya yanaşmayın evlat acısı gibi sızlatır adamın içini...