Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

sessizdenizci

Daimi Üye
ah bu ihtiyarlar yokmu elalemin ( başka milletlerden bahsediyorum ) milleti ihtiyarladıkca tontonlaşıyor bizimkiler tabir-i caizse huysuz eşşek gibi oluyorlar :(
Bizim dedeler ikinci dünya savaşında yokluk gördü, sefalet gördü. Ardından geçim sıkıntısı istikrarsızlık, üst üste darbe gördü, postalın biri gitti diğeri geldi. Kemer sıktıkça sıktılar, acı reçeteleri yuttukça yuttular. Eee şimdiki gençleri anlamaları zor, tahammülleri zayıf olabiliyor.
Onları hoşgörmek hayır dualarını almak gerek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

DarkSaga

Aktif Üye
Adı
Aybars
Kan Grubu
A Rh Pozitif
ah bu ihtiyarlar yokmu elalemin ( başka milletlerden bahsediyorum ) milleti ihtiyarladıkca tontonlaşıyor bizimkiler tabir-i caizse huysuz eşşek gibi oluyorlar :(
Bir gun kucukyali minibus yolundan sahil yoluna gecerken bir amca gordum elinde surf kamisi vardi. Aldim arabaya. Sahile biraktim. Dedi ki gel burda aksamsuyu 60 tane falan izmariti 3 saate aliyoruz diye. Ertesinde hanimi falan aldim gittim. Takim icin mehmet amcayi tavsiye ettiler bana da. Takim alirken capari tartismasina tutuldu. Basladi sallamaya yok baliklar renk gormuyo siyah beyaz goruyo yok soyle boyle. Hic karismadim. Dedim amca izmarite geldik biz. Ooooo dedi ben en son izmariti gordugumde burda cocuktum dedi. Ardindan bi basladi saymaya. Sanki izmarin kokunu kururtup gidicem dedim. Izmarit tutmayalim diye neler diyo ama. Hanimin da ayari kacti benim de kacti. Biraktim dondum. Arada 3 igneli igneler de istavrit ignesi olan bi takim aldim tanesine 4 lira mi 5 lira mi ne istediydi. Musteriyi hem s...meye hem de sıkmaya odakli bu amcaya tek sozum var. BIZIMLA DiiiLSIIIN...

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Maltepe yemli mantarlı takımla bugün bir iskorpit birde vuruş aldık ama bekleneni alamadık bu sefer kurtuldu başkada balık alan görmedim ben saat 22:00 gibi takımı topladım.

Ekli dosyalar

B

BS Okuru

Misafir
@Lüfer53 o iğneler kaç numara, biraz küçük gibi geldi bana

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@Bora Adısönmez 2 miydi 3 müydü tam hatırlayamadım şimdi geçen sene yaptığım takımlar. sıkıntı iğnede değil yem büyüktü fazlalığını kesmedim zaten lüfer vursa yemin yarısını alır iğneyide alır diye düşündüm demekki ufak balıktı ama sağlamda vurdu bilemedim şimdi :)

yamtar

Aktif Üye
Adı
Murat güner
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bir gun kucukyali minibus yolundan sahil yoluna gecerken bir amca gordum elinde surf kamisi vardi. Aldim arabaya. Sahile biraktim. Dedi ki gel burda aksamsuyu 60 tane falan izmariti 3 saate aliyoruz diye. Ertesinde hanimi falan aldim gittim. Takim icin mehmet amcayi tavsiye ettiler bana da. Takim alirken capari tartismasina tutuldu. Basladi sallamaya yok baliklar renk gormuyo siyah beyaz goruyo yok soyle boyle. Hic karismadim. Dedim amca izmarite geldik biz. Ooooo dedi ben en son izmariti gordugumde burda cocuktum dedi. Ardindan bi basladi saymaya. Sanki izmarin kokunu kururtup gidicem dedim. Izmarit tutmayalim diye neler diyo ama. Hanimin da ayari kacti benim de kacti. Biraktim dondum. Arada 3 igneli igneler de istavrit ignesi olan bi takim aldim tanesine 4 lira mi 5 lira mi ne istediydi. Musteriyi hem s...meye hem de sıkmaya odakli bu amcaya tek sozum var. BIZIMLA DiiiLSIIIN...
mehmet amca o civarda tek olduğu için 1 stopere 5 lira,şamandıraya 8 lira gibi bir para aldı...sonrasında bir abimize aldığımız shimano speedcast kamışı(ozaman 500 liraya beraber gidip almıştık) bende bu kamışı satıyorum bendede 300 lira demesinmi :D.ondan sonra başladı kamışı kötülemeye bakıyorum elindeki en iyi kamış kalite olarak okuma var diğerlerinin adı sanı belli değil..birde kamışı kötüleyip malzemeleride uçuk rakamdan verince bizde tatlı bir tartışma yaşayıp oradan ayrıldık...ama ne ayrılma ertesi sabah doğru üsküdara malzeme almaya,sırf mehmet amcadan millet kazıklanmasın diye malzemelere 50 kuruş fark alarak millete sattık bu sene...yani anlıyacağınız mehmet amcaya yanaşmayın evlat acısı gibi sızlatır adamın içini...

herooo

Aktif Üye
Adı
kasım
Kan Grubu
O Rh Pozitif
yani sonuçta adam ticaret yapıyor ben kendisinin kazanmasını isterim 3-5 lira fazla alması bana dokunmuyor işimi görüyor kazansın kötülemeye gerek yok kişileri

ktg666

Aktif Üye
Adı
KEREM
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu baliklar sahteye kasiga ne zaman gelecek buyuklerim sabah suyuna gidildi avuc yalandi

ilhanburak

Aktif Üye
Bu baliklar sahteye kasiga ne zaman gelecek buyuklerim sabah suyuna gidildi avuc yalandi
Yemliye bile 1 kac balik aliniyor alinmiyor balik boylarida kucuk tahminim sularin biraz daha sogumasi baliklarin da biraz daha irilesmesi lazim

M3s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mali198534

Aktif Üye
Adı
Mehmet Ali
yani sonuçta adam ticaret yapıyor ben kendisinin kazanmasını isterim 3-5 lira fazla alması bana dokunmuyor işimi görüyor kazansın kötülemeye gerek yok kişileri
Konuyla baglantisiz ama bu Mehmet amca dediğiniz kişi Maltepe dragos taraflarında atv tarzı bir arabayla gezen engelli amca mi?