Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

B

BS Okuru

Misafir
sosyal paylasım platformda sureklı dragosta balık var denılıyor herkez yalan konusuyor oysakı balıktan eser yok balıktan daha cok ınsan kalabalıgı var..

Lutfen arkadaslar av esnasında atıs yaparken cok dıkkatlı olalım zıra cevremızde dolasan kedıler yeme anıden atlıya bılıyor bu sebepten oturude kedılerın malesef canlarını yakmıs oluyoruz lutfen bu konuda duyarlı olalım cevremızdekı arkadaslarımızıda uyaralım ayrıca yıne av bıtımınden sonra takımları saga sola atmayın onun yerıne bır cop kutusuna atsanız cok daha ıyı olur .

Moderatör tarafında düzenlendi:

MaarKOM

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Yok dün akşam balık vardı ama ole çok muhteşem değildi ben meraya gittiğimde 20:30 du yanımdaki dayı 4 tane almış balıkların boylarıda güzeldi bende attım ilk vuruşta balık geldi ole yaprak falan değildi iricene bi çinoydu sonra bi tel geldi gitmem gereken bi yerin saatini erkene aldıkları için o balığıda dayıya verdim hayır duamızı aldık :) ben ayrıldım meradan.Sonra gece boyu yaptımı bilemem.

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Dün bende anadoluda balıktaydım . Toplam 4 vuruş 1 tanesini çektik oda yapraktı geri saldık .

Adı
Umut
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bende aksam sosyal tesisin oradaydım bitane yanımda ki dayı çinekop aldı onun deyimiyle sinirlendim çıktım 2 saat taze zargana vıruş yok

umutcertel

Aktif Üye
Adı
Umut C
Kan Grubu
O Rh Pozitif
WhatsApp grubumuz büyümeye devam ediyor her dakika güzel sohbet ve raporlarla irtibat için özelden numaranızı yazmanız yeter

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erkut254

Yeni Üye
Adı
erkut
Kan Grubu
O Rh Pozitif
abı sahsen ıkı kere gıtım yemlıye toplam 18 sarı kanat ve cnekop aldım bılınkı yemlı cok guzl ıs yapıyor ama mekan cok onemlı emırganda bırsey yapmıyo mesela yaparsa sarıyer ypıyor