Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

B

BS Okuru

Misafir
Çapraz altlı üstlü olacak şekilde dikişleyeceğim çünkü iğne ağzı altta olunca üstten üstte olsa alttan tırtıklıyor hasta ediyor adamı, amaç hava almak ve terapi olsa bile yanında 2 balıkla keyiflendirmek lazım

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fthdmr

Daimi Üye
Adı
fatih demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İlla yakalayacaksın Bora abi kurtulamasın diyosun yani :)

Kadir 'Pkmz

Yeni Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Örgü misina konusunda aynı fikirde değilim . Geçen sefer bir grup örgüden bir grup normal misinada hırsız bağladım . Örgüler peynir ekmek gibi koptu ki iğne aralıkları çok azdı . Aynı uzunlukjta normal misinalar canavar gibi çalıştı . Kullandığım örgü 0.14 çift kat olarak kullandım . Bu dediğim birde tekne avında başıma geldi zokalara bağladığım hırsızlarda.
Tabikide misina dişli avına uygun bi modelse neden olmasın telden daha iyidir bence, amaç avcı olması sonuçta. yalnız örgü değişmeyen tercihimdir yakın zamanda resim çekip eklerim çok ince bi örgü olmamalı

B

BS Okuru

Misafir
Balık daha yok gece 5 aaatte 3 tane vuruş alıyoruz bari kaçırmayalım dimi

B

BS Okuru

Misafir
Ben de yem takarken yemin ince tarafi alta getirir oyle nakisa baslarim . Etli kismi baligi cezbetmesi acisindan en ucta olur ki bence en mantikli olani da bu.
Ama mantarin ince kalin tarafi altta mi olur uste mi onu sudayken gorup aldigi balik sayisina bakmak lazim,
Bu arada ben de kartal cezaevinin oraya tasindim evlendikten sonra maltepe bostanci kartal pendik ve ilerisi kursun arkasi rapala degil ama spin ve guzel yemli yaptigi bilgisini aldim,
Fotonuzu gordum Istanbulda boyle sakin ve nezih bir yer bulmak pek kolay degil ben de yakin zamanda buralarda yemliye cikacagim,
Bugun olmamis belki ama hava boyle sogumaya, mevsim normallerine donerse en yakin zamanda ozledigimiz dislilere kavucagiz gibime geliyor,
Rastgelsin
kartal pendık hattı genel olarak sessız meralardır su gunlerde oturdugum yer kalabalık oda dragos ondada sosyal paylasım platformunda balık varmıs gıbı lanse edılıyor lakın malesef yok bır gun 2 balık cıkıyor ahanda balık tuttum yer dragos denılıyor sonra hurra mıllet dragosda lakın durum oyle degıl malesef zaten genel olarak bızım bu taraflar sezonda yemlı avında maksımum tutulacak balık adetı 10 olur oda maksımum genelde elımız sureklı bos doner ama bos donmeklede mutlu oluyoruz bogaz gıbı malesef verımlı bır yer degıl bızım buralar kısacası azla yetınmesını bılıyoruz kafa dınlıyoruz denız havası alıyoruz.

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
Tabikide misina dişli avına uygun bi modelse neden olmasın telden daha iyidir bence, amaç avcı olması sonuçta. yalnız örgü değişmeyen tercihimdir yakın zamanda resim çekip eklerim çok ince bi örgü olmamalı
Örgü ip konusunda benim de kötü tecrübelerim var. Misina gibi değil. O kadar ki iki balık yakalayınca üçüncüyü atamayacak kadar hırpalanıyor. Kanca aralarını dar yapınca bu sefer de kancanın palası yeterli uzunlukta değilse yem düzgün olmuyor.

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin

Iphone 78 gibi oldu ama amaç zaman geçirmek değilmi zaten p.tesi akşamına kadar çıkmayacağım o zaman dans

Güzel görünüyor ancak kanca araları uzun olduğundan kesilmesi kolay olmaz mı? Bir üstteki kancanın çenesi diğerinin palasındaki düğüme denk gelirse daha güzel olur sanki.

4 kancalı takım ile çalışan ve son iki kancayı yemin alt iki köşesine takan birini görmüştüm. Ucundan aldı gitti olayı olmuyor ama zahmeti çok. Balık hızlandığında her kancayı değil 3 kere birer kere geçirdiğimi biliyorum.

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
kartal pendık hattı genel olarak sessız meralardır su gunlerde oturdugum yer kalabalık oda dragos ondada sosyal paylasım platformunda balık varmıs gıbı lanse edılıyor lakın malesef yok bır gun 2 balık cıkıyor ahanda balık tuttum yer dragos denılıyor sonra hurra mıllet dragosda lakın durum oyle degıl malesef zaten genel olarak bızım bu taraflar sezonda yemlı avında maksımum tutulacak balık adetı 10 olur oda maksımum genelde elımız sureklı bos doner ama bos donmeklede mutlu oluyoruz bogaz gıbı malesef verımlı bır yer degıl bızım buralar kısacası azla yetınmesını bılıyoruz kafa dınlıyoruz denız havası alıyoruz.
Boğaza Kartal'dan gelen bir arkadaş aynı şeyi boğaz için demişti. "Hep övdüler boğazı. Geldik 4-5 saattir iki balık aldık. Kartalda olsa 5-6 tane oluyordu en azından." diye. Anlaşılan her yerin balık yaptığı ya da yapmadığı zaman var. Hem boğazın hem Maltepe'nin yağmur gibi balık yaptığı zamanlarda denk geldim çok şükür.

umutcertel

Aktif Üye
Adı
Umut C
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Boğaza Kartal'dan gelen bir arkadaş aynı şeyi boğaz için demişti. "Hep övdüler boğazı. Geldik 4-5 saattir iki balık aldık. Kartalda olsa 5-6 tane oluyordu en azından." diye. Anlaşılan her yerin balık yaptığı ya da yapmadığı zaman var. Hem boğazın hem Maltepe'nin yağmur gibi balık yaptığı zamanlarda denk geldim çok şükür.
Küçükyalıdan 30 parça balık aldığım zamanlarda oldu Maltepe karta sahil iyidir

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mrtblby

Üye
bugün yağış olmazsa akşam yemliye gitmeyi düşünüyorum hafta sonu sıfır çektik şuan balık durumu nedir bilmiyorum.