Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

sabora

Daimi Üye
Adı
Sabahattin BORA
Kartal ve civarı av veriyor,boş döndürmüyor en azından.
Dün akşam Hamdi'lerle birlikde minik bir kaçamak yaptık ben 6 adet sarıkanat aldım,geri saldığım çinekop'lar oldu.Diğer arkadaşlarda aldılar ama herkesin balıklarını saymadık,saat 22-00 gibi avı sonlandırdık.

Bu taraf raporu şimdilik böyle. :)
Biz de 4 tane aldık Mustafa Abi. :)

B

budun

Misafir
dün yine eşek yükü çantamı sırtlanıp sahile uzandım. balıkçıdan yemlik biraz hamsi aldım. el oltası atacağım. ne olur ne olamaz diye bir kamış aldım. hamsi balığını el oltasıyla akşam karanlığında kullandım. bir kaç istavrit geldi . dişlilerde çok dadandı ama almak ne mümkün. misinayı kesiyorlar. istavritleride kamışla mantar takımına bağlayarak açığa attım. sonuç 2 adet çinekop birkaç istavrit . el oltasıyla, çinekop hamsiye çok dadanıyor. ama çekmek için hiç fırsat vermiyor. olduğu yerde tık tık yemin kıyısından köşesinden kapıp toz oluyor.iğne büyük takıyorum atlamaz. ufaltıyorum takımı löpletip misinayı iade ediyor. çıkamadım işin içinden tırlatçam..

poyraz

Daimi Üye
dünkü pendik raporu 1 adet sarıkanat 4 adet çinekop şimdilik bu kadar herkese rasgele

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Baktım abi cillop gibi görünüyorlar makinada baya iyi çekmiş . Bayılıyorum böyle fotolara bakmaya :) bu yüzden kendimde elimden geçtiğince çekmeye gayret ediyorum ...

Bu arada bende bulunduğum bölgeden artık rahatsız olmaya başladım bazen cübbeli amacalarımız geliyor yardım parası istiyorlar . Geçende tam aracıma bindim tinerci bir genç geldi 2 tl istedi .Sigara içmiyorum sigara isteyen bazı alkollü kişiler geliyor gidiyor bu tipler tüm sahili boydan boya sanırsam geziyorlar . En sonunda demek birbirlerine girdiler. Şeref abinin de dediği gibi uzak durmak gerek
Sende makinayı profosyonel hale getirip o kadar para sayarsan adamın yüzündeki sivilceyi bile detaylı gösterir. :D

O ortamlardan uzak durmak lazım,hoş kendiliğinden gelip buluyorlar bazan ama çok sessiz bir yerlerse pek takılma yalnız.

devil101

Üye
Adı
Kaan Yasin Çelik
Sende makinayı profosyonel hale getirip o kadar para sayarsan adamın yüzündeki sivilceyi bile detaylı gösterir. :D

O ortamlardan uzak durmak lazım,hoş kendiliğinden gelip buluyorlar bazan ama çok sessiz bir yerlerse pek takılma yalnız.
Şöyle diyim dragos un en meşhur lüfer tutma noktası :rolleyes: herkes rahatsız bu durumdan ama şimdi rahmanlara yakın biryerdeyim. Haftaya pendik- kartal denemesi yapacağım kısmetse .

dün yine eşek yükü çantamı sırtlanıp sahile uzandım. balıkçıdan yemlik biraz hamsi aldım. el oltası atacağım. ne olur ne olamaz diye bir kamış aldım. hamsi balığını el oltasıyla akşam karanlığında kullandım. bir kaç istavrit geldi . dişlilerde çok dadandı ama almak ne mümkün. misinayı kesiyorlar. istavritleride kamışla mantar takımına bağlayarak açığa attım. sonuç 2 adet çinekop birkaç istavrit . el oltasıyla, çinekop hamsiye çok dadanıyor. ama çekmek için hiç fırsat vermiyor. olduğu yerde tık tık yemin kıyısından köşesinden kapıp toz oluyor.iğne büyük takıyorum atlamaz. ufaltıyorum takımı löpletip misinayı iade ediyor. çıkamadım işin içinden tırlatçam..
Kısmet olursa haftaya rapalamı bağlayacağım sadece merakımı gidermek için iş yaparsa kodunu eklerim. Sizin yazdıklarınızı da okuduğum kadarıyla sonuç negatif

vatos70

Aktif Üye
Adı
OKTAY ARIKAN
dün akşam kartal-pendik arası.

B

budun

Misafir
Tebrikler Oktay bey. az olsun öz olsun .bir tavalık çıkmış , afiyet olsun.

B

budun

Misafir
Kısmet olursa haftaya rapalamı bağlayacağım sadece merakımı gidermek için iş yaparsa kodunu eklerim. Sizin yazdıklarınızı da okuduğum kadarıyla sonuç negatif[/QUOTE]

Sayın Devil , attığım yerler kartal ve pendik'in değişik yerleri . hiç takip alamadım desem yeridir. bizim buranın balıkları varoşlarda yetişmiş , boğaziçin okumuş balıkları gibi sahte nedir bilmezler..:D

devil101

Üye
Adı
Kaan Yasin Çelik
Sayın Devil , attığım yerler kartal ve pendik'in değişik yerleri . hiç takip alamadım desem yeridir. bizim buranın balıkları varoşlarda yetişmiş , boğaziçin okumuş balıkları gibi sahte nedir bilmezler..:D
Olayın mizahı budur işte :harika:

vatos70 çok iyi tebrikler , haftafaya kısmet olursa rahmanlar dragos arasından pendik kartal arasına geçeceğim birde oranın kısmetini yoklayalım