Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
An itibariyle kartal yavuzselim hast onleri bir iki bir iki istavrit kracadan hallice ban gore ufak arada iri geliyor herkese rastgele

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

t@B

Aktif Üye
Adı
Tacettin
An itibariyle kartal yavuzselim hast onleri bir iki bir iki istavrit kracadan hallice ban gore ufak arada iri geliyor herkese rastgele

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu merada en az 10 sene avlandım ,belki alışkanlık belki arkadaşlık ortamı. yaşlandırdı beni buranın kayaları ,olmayan balıkları :)

B

BS Okuru

Misafir
Bende maltepede dolgu alanında atıyorum çekiyorum ama yok yanımda yemli alan oldu ama çinekop mu yaprak mı göremedim net Mesafe vardı biraz

Ekli dosyalar

B

BS Okuru

Misafir
Ilk yapraklar aldık
Saldık

Yemlik alırken Istavrit kadar yapraklar Çinekop diye satılıyordu
:(

Ekli dosyalar

B

BS Okuru

Misafir
Abi ben şimdi çıktım gelirken baktım milletin kovalar yaprak hep

Ahmet_22

Yeni Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Slm arkadaslar. Biraz once dolgu alanından geldim. Benim oltaya hicbir vurus olmadı. Solumdaki atan arkadas bir yaprak aldı ve torbaya attı ☹ Sağ tarafta yem kestirenler oldu. Donuşte 2 -3kişinin kovasında birer ikişer balık vardı. Birinde 20 cm civarında kırlangıç’a benZettiğim balık vardı. Umarım o balık kırlangıç değildir! 2 kişide bir vatoz almış, balığı sırt üstü yatırıp iğneyi çıkarmaya çalışıyorlardı. Sezonun ilk dişli avindan boş döndüm. Sağlık olsun. Selamlar...

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bizim kovalara girecek balığın bana göre en az bi 15 günü var , ha antrenman kurtları dökme vs için gidilirmi gidilir . :D

Adı
HAMZA ÖZDEMİR
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar kartal migros karsisi şuan yemli iş yapıyor. Çoğu kişi 3-5 parca almış durumda. Iri boyda var küçük boyda var... Oltası suda olan herkese rastgele..