egeden
Üye
- Katılım
- 29 Eki 2011
- Mesajlar
- 67
- Tepkime puanı
- 50
- Puanları
- 18
- Adı
- Mustafa D.
Bora bey' cim tüm yazışmalarımızın harika bir özetini yapıp noktaladınız. Söyledikleriniz çok doğru, ben de bir yarı Üsküdar selimiye yarı Göztepe'li olarak yılarca kah boğaz, kah harem ,kah caddebostan nice avları yaşamış biri olarak en değerli olan tanımasak da aramızdaki en önemli şey kişilerin biribirlerine olan saygısıydı.O gün iyiki gelmedin remzi, ana baba günü eline olta alan gelmişti. Olta atmaya yer olmasını bırak yanyana dizilmiş adamlar biri çapari ortada yemli yanında kurşun arkası atıyordu.
Ama akşam yemli güzel olabilir çünkü herkes yemli çalışacak arada en fazla spin olur onlarda açık noktalarda atar sorun olmaz.
Boğazda kimkime dumduma.
Bizim burada geçen baktık üstüste mi geldik diye sorduk arkadaşla birbirimize sonrada aman ne olacak çeker çözer yine atarız dedik, orda olsa belden bıçak silah çıkartacak kadar istim üzerinde insanlar
Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme:

fikir açısından bana faydalı oluyor.