Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

egeden

Üye
istanbul-Suadiye/ Pendik, Gömeç/Karaağaç-Pelitköy
Adı
Mustafa D.
O gün iyiki gelmedin remzi, ana baba günü eline olta alan gelmişti. Olta atmaya yer olmasını bırak yanyana dizilmiş adamlar biri çapari ortada yemli yanında kurşun arkası atıyordu.
Ama akşam yemli güzel olabilir çünkü herkes yemli çalışacak arada en fazla spin olur onlarda açık noktalarda atar sorun olmaz.
Boğazda kimkime dumduma.
Bizim burada geçen baktık üstüste mi geldik diye sorduk arkadaşla birbirimize sonrada aman ne olacak çeker çözer yine atarız dedik, orda olsa belden bıçak silah çıkartacak kadar istim üzerinde insanlar

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bora bey' cim tüm yazışmalarımızın harika bir özetini yapıp noktaladınız. Söyledikleriniz çok doğru, ben de bir yarı Üsküdar selimiye yarı Göztepe'li olarak yılarca kah boğaz, kah harem ,kah caddebostan nice avları yaşamış biri olarak en değerli olan tanımasak da aramızdaki en önemli şey kişilerin biribirlerine olan saygısıydı.

Son düzenleme:

egeden

Üye
istanbul-Suadiye/ Pendik, Gömeç/Karaağaç-Pelitköy
Adı
Mustafa D.
O gün iyiki gelmedin remzi, ana baba günü eline olta alan gelmişti. Olta atmaya yer olmasını bırak yanyana dizilmiş adamlar biri çapari ortada yemli yanında kurşun arkası atıyordu.
Ama akşam yemli güzel olabilir çünkü herkes yemli çalışacak arada en fazla spin olur onlarda açık noktalarda atar sorun olmaz.
Boğazda kimkime dumduma.
Bizim burada geçen baktık üstüste mi geldik diye sorduk arkadaşla birbirimize sonrada aman ne olacak çeker çözer yine atarız dedik, orda olsa belden bıçak silah çıkartacak kadar istim üzerinde insanlar

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bora Bey'cim çok güzel bir şekilde sportif avlanma yerlerindeki imaj tabloyu özetlemişsiniz, aynen katılıyorum. Hatta geçen Hamdi ile birlikte bunu konuştuk. En güzeli bizim Caddebostan Pendik hattımız, ve şimdilik yeterince tanışıp düzenli bir kaynaşma olmasada kendi grubumuzun şu sinerjisi. Umarım bunu bir rütun getiririz. Gördüğüm kadarıyla sıcak bir dostluk var. Önemli olan bu , biraraya gelip hoşça bir vakit geçirmek, bahsettiğiniz tiplerin olduğu ortama girerek sinirleri hiçte yıpratmamak. Görüşmek üzere...

Eyanik

Üye
@coner Eşref bey öncelikle çok geçmiş olsun ve ellerinize sağlık , sizin gibi duyarlı insanlar sayesinde bu forumda bizler de birçok şey öğrenip çevre bilincimizi geliştiriyoruz.Bu denizler bize miras kalan ve bizim de gelecek nesillere bırakacağımız önemli değerlerden biri ,Teşekkür ederiz.( Bayram kutlaması Develinin önündeydi )

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@coner Eşref Bey, foruma yeni katıldım sayılır. İzlediğim kadarıyla bu forumun değerlerinden biri de sizsiniz.
Size hem geçmiş olsun diyorum, hem de katkılarınız için teşekkür ediyorum, sağolun.

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Krtal sahilde olan ve deniz ruzgar hakkinda bilgi verecek var mi

Ergün54

Yeni Üye
Adı
Ergün B.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar,

Forma yeni katıldım,öncesinde bir süre formu izleme imkanım da oldu,iyi dostlukların kurulduğu ve güzel sohbetlerin olduğunu gördüm.

Özetle hoş,nezih ve saygın bir ortam.Kabul görürseniz bu güzel ortama ve dostluğunuza bende dahil olmak isterim.Umarım buradan sizlere faydalı bilgiler,iyi haberler paylaşırım.

Güzel olan rast gele,şer olan uzak gide...

Herkese bereketli avlar dilerim.

Selamlar...