Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

futility

Aktif Üye
Dün akşam Suadiye taraflarında jig ve çeşitli sahteler denedim ama gelen giden olmadı. Civarda yemli ile tek tük alanlar vardı.
Bu bölgelerde hangi sahtelerle balık aldınız yakın zamanlarda?

B

BS Okuru

Misafir
Dün akşam Suadiye taraflarında jig ve çeşitli sahteler denedim ama gelen giden olmadı. Civarda yemli ile tek tük alanlar vardı.
Bu bölgelerde hangi sahtelerle balık aldınız yakın zamanlarda?
Bizim taraf genelde yüzen sahteyle balık verir, zaten sığ olan bölge birde dalarlı kullanırsanız sahtenizi de kaybedersiniz dikkatli olun. Mor kafa beyaz ve limon herkesin olduğu gibi bizim bölgenin de standartı ama farklı yüzen almaz mı alır tabiki ama illa ki yüzer olsun.

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

futility

Aktif Üye
Bizim taraf genelde yüzen sahteyle balık verir, zaten sığ olan bölge birde dalarlı kullanırsanız sahtenizi de kaybedersiniz dikkatli olun. Mor kafa beyaz ve limon herkesin olduğu gibi bizim bölgenin de standartı ama farklı yüzen almaz mı alır tabiki ama illa ki yüzer olsun.

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler.. Bostancı-Caddebostan arasını deniyorum fırsat buldukça. İlk defa deneyeceğim yerlerde ucuz çin mallarını gözden çıkarıyorum genelde.
LRF verimliydi gayet ama spin ile henüz kaydadeğer bir skor çıkmadı malesef :)

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif