B
budun
Misafir
bende şaşırdım 5 tl 'yi görünce , amanın kalsın dedimiğne adetleri yazmıyor Hamdi abi, bu konuya bir el atsan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
bende şaşırdım 5 tl 'yi görünce , amanın kalsın dedimiğne adetleri yazmıyor Hamdi abi, bu konuya bir el atsan
14 adet se fiyat makul .yahu yok öyle değilben aldım çok memnun kaldım. aldığım ambelajda 14 adet vardı
![]()
Ben kendim yer keşfettim dragosta.(geçen sene) baya verimli geçtine zaman yaptı ki şu an negatif oldu? gecen cumaya kadar 3 hafta boyunca, haftada 3 kere gittim dragosa eşkina için tekbir vuruş olmadı. 8-10 eşkinayı nezaman aldın kardeş?
ölü tekelerle istavrit avı güzel geçtiaynen bu akşamda dragostaydım istavrit yapmadı yemli yapıp attımda biraz aldım
Acaba nasıl iğnelermiş? Biz de bilseydik.) Belki yeni bir şey öğrenirdik..
Ben eşkinaya teke ile atacağım zaman maruto'nun önden damaklı 6 numara iğnelerini kullanıyorum.
Aslında balık var, önemli olan balığa gidip uzun süre orada kalmak değil. Her balığın saati zamanı var o saatlerde gidildiği zaman bolca balık alınır. Genelde istavrit günbatımı ve gün doğumunda bolca yakalayabilirsiniz. Güneşin yukarıda olduğu zamanlarda olur ama dediğiniz gibi tek tük gelir. Maltepe kartal civarında balık bol genelde kıyıdan herkes eşkina avlar. Havaların sertleşmeye başladığı zamanda çinekop, sarıkanat ve lüfer yapar.herkese selamlar
sayfanizi yeni buldum emegi gecen herkese tesekkurler
maltepe sahilden iki gunde bir kayikla aciliyoruz arkadaslarla fakat genelde husran.. 10 istavriti gecemedik 3 saatte) tamam biz amatoruz ama genel olarak sanirim balik az.
istavrit disinda daha ele avuca gelir baliklar yakalamak istiyoruz.. ne baliklar var bugunlerde ona gore yem capari almak istiyoruz. bugun gidip sureyyaplajinin ordaki balikci amcayla da konusucam fakat sizin de yardimlarinizi bekliyoruz
herkese rastgele
bugun hava kapali biraz da ruzgarli yine gidip sansimi denemek istiyorum saat 6-7 gibi maksat zaman gecirmek..Aslında balık var, önemli olan balığa gidip uzun süre orada kalmak değil. Her balığın saati zamanı var o saatlerde gidildiği zaman bolca balık alınır. Genelde istavrit günbatımı ve gün doğumunda bolca yakalayabilirsiniz. Güneşin yukarıda olduğu zamanlarda olur ama dediğiniz gibi tek tük gelir. Maltepe kartal civarında balık bol genelde kıyıdan herkes eşkina avlar. Havaların sertleşmeye başladığı zamanda çinekop, sarıkanat ve lüfer yapar.
06 Ağustos Salı sabahı 06:00 - 10:00 arası Maltepe sahilden 15 adet zargana alıkonulmuşturmerhaba arkadaşlar zargana denemesi, yapan varmı yapması lazım şu aralar fikriniz varmı
Güzel haber, bir ara keyf avı için gitmek gerek06 Ağustos Salı sabahı 06:00 - 10:00 arası Maltepe sahilden 15 adet zargana alıkonulmuştur