Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

poyraz

Daimi Üye
Hayırlı olsun çok güzel makinadır. bendekide 45 lik ama kendi çapındaki makinalara taş çıkarır ben 3 seneden beri kullanıyorum sıkıntı yapmadı bana sadece misina yüzüğünü değiştirdim okadar onuda aşınmayan porselen yüzük taktım o sorunda ortadan kalkmış oldu

xmantay

Yeni Üye
Adı
tayfun arabacı
arkadaşlar herkeze selamlar dun ıtıbarı ıle aksam yemlı denenmıs 2 sağlam vuruş alınmış 1 tanesıde kıyııya çıkarılamadan takım kesmıstır herkeze hayırlıolsun deneme koctas palmıye arası yapılmıştır saygılar

poyraz

Daimi Üye
arkadaşlar herkeze selamlar dun ıtıbarı ıle aksam yemlı denenmıs 2 sağlam vuruş alınmış 1 tanesıde kıyııya çıkarılamadan takım kesmıstır herkeze hayırlıolsun deneme koctas palmıye arası yapılmıştır saygılar
takımlarınızı örgü ipten yapmanızı öneririm en sağlıklı bu şekilde oluyo çelik takımlarda kullandım verim alamadım bu arada bilgilendirme için teşekkürler

ozan1977

Aktif Üye
Adı
ozan sağlam
dün gece küçükyalıdan 1 adet lüfer alındı.biz alamadık yine kısmet alan arkadaş 12 yaşında.evvelki günde aynı arkadaş ilk balığı almıştı.çocuk çok kısmetli kıskanmadık diyemeyiz..saygılar sevgiler..

fthdmr

Daimi Üye
Adı
fatih demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
sabah 6:30 tan 8.30 a kadar tuzla iskeleniin yanından çeşitli sahtlerle at çek yptım martı harici takip yok :D

medmarine2

Aktif Üye
Adı
Soner Coşar
Kan Grubu
A Rh Negatif
dün gece küçükyalıdan 1 adet lüfer alındı.biz alamadık yine kısmet alan arkadaş 12 yaşında.evvelki günde aynı arkadaş ilk balığı almıştı.çocuk çok kısmetli kıskanmadık diyemeyiz..saygılar sevgiler..
Kadircan çoşmuş :) maşallah bu akşam kısmetse bizde bi deneme yapıcaz

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
saat aralığı nedir balık belli bir satte mi yapıyor

mehmethabil1905

Aktif Üye
Adı
mehmet habil
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dun kartal kumculardaydim istavrit dışında bsy yok ama ufak tekneler ışıkla zargana yakalayıp lüfer gidiyorlar balik açıkda oldugu için kıyılarda bsy alamıyoruz

onder

Daimi Üye
Adı
Önder Çapa
Ben sabah 05:00 civarı geçtim sahil yolundan hala balık tutanlar vardı ama kovalarına bakmak için durmadım. Haftaya Cuma gecesi Tekel iskelesi civarında yerimi almaya başlarım artık. Şu korukları ben de bir yoklayayım bakayım.