Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Rsgnrcs

Yeni Üye
Adı
Ersegün erciş
Saat 7.30 da yerimizi aldik yağmurluklarimizi giydik alkadras balıkçılığın sahibi yalçın abi ile birlikteydim 10.00 kadar durduk tek bir vuruş olmadı 1 tane istavrit dışında istavritler yemleri tirtiklayip durdu bizde toparlandik
Aynen dün gece 10.40 a kadar bekledik yağış bizi bezdirince kalktık tek bir vuruş bile alamadık. Dün gece kandıran olmuşmu merak ediyorum aslında epey kalabalıktı.

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
YARIN AKŞAM KARTALDAN LÜFER DENEMESİ YAPACAK VARMI GİTSEMMİ GİTMESEMMİ İYE DÜŞÜNÜYORUM.TEK BAŞINA PEK ZEVKLİ OLMUYOR ŞİMDİLİK BALIK TA NAZLI VAKİT GEÇMİYOR :D

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Selçuk Fazladan surf kamışın varsa gelirim ben :) Bende spin kamış var balık 15 -30 metre kadar kıyılamamışsa boşa atçek yaparım valla :D

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selçuk Fazladan surf kamışın varsa gelirim ben :) Bende spin kamış var balık 15 -30 metre kadar kıyılamamışsa boşa atçek yaparım valla :D
olumsuz efendim bitane kendini surfkamış sanan var okadar yenisine bakıyorum:D

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ama yemlik atmak için kamış mevcut 3.00 mt

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
ama yemlik atmak için kamış mevcut 3.00 mt
2.40tan iyidir :D Ben onla benim makineyi bağlar rapalayı 150 gr kurşunla atar çekerim Gerçi dediğin kamışın atarı kaç :D maksat muhabbet :) Hem nasip işi belki kıyıdan alırım dişliyi :D olmadı benim spinle ben 20 - 30 metrede takılim :D

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hafta sonuna kaldi yemli lufer av planim buyuk ihtimal crtsi

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
2.40tan iyidir :D Ben onla benim makineyi bağlar rapalayı 150 gr kurşunla atar çekerim Gerçi dediğin kamışın atarı kaç :D maksat muhabbet :) Hem nasip işi belki kıyıdan alırım dişliyi :D olmadı benim spinle ben 20 - 30 metrede takılim :D
cmrtesi gelirsen öğleden sonra 16:00 gibi yemli zargan yada istavrit arıyacam gece için sonrada lüfere yemli deneyeceğim gelirsen haber ver kamış getireyim :D

devil101

Üye
Adı
Kaan Yasin Çelik
dün akşam küçükyalı sahilinden ilk balık 22.30 2.ve 3 balık 23.15 gibi alındı...yem canlı tutulmuş istavrit..takımdaki yemi istavritler didikliyor..bazen lüfer gibi vuruş yapıyorlar kafayı yediriyorlar..inşallah dahada hızlanacak balık . balıkların 2si kabasarıkanat, biri lüfer idi..hrkese bol balıklı avlar diliyorum saygılar rastgele.
Raporlama için teşekkürler ozan1977 . Bu sene hiç çıkmadım paşa avına . Gideyim şu günlerde.