Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

fthdmr

Daimi Üye
Adı
fatih demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Geçerken bi uğramak isterim tuzladan erenköye geçicem

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ama korkum hiç yem tutamamak balıkçıdan da yem almak istemiyorum :) kısmete bakacaz artık

balikopat

Üye
Adı
A.Aziz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
04.10.2013 tuzla sahil her zamanki gibi sera cafe karşısında uç'ta taze karides yemli olarak 4 köstekli (25 cm) 100 gr. lık kurşun ile 40-50 metre ileriye dip olta olarak atım,
2 ispari
13 koca istavrit,
3 gelincik ( geri iade) ;)

foto çekmedim ;)

Lüfer denememde tık yoktu ama denizin üzerinde ara ara kıvılcımlar oluşuyordu, balık kovalaması gibiydi, ufak istavrit veya gümüş balıkları bir ara kıyıya vurdu, bende taze istavriti atçek yaparak şansımı deneyeyim dedim ama tık yok....
İstavritler leziz süperdi.
Şamandıralı iş yapmadı bilginize....

menopiko

Aktif Üye
Adı
İbrahim GÜÇLÜ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
hava çok soğuk olmasa gidicemde

poyraz

Daimi Üye
taze yem meselesi biraz sıkıntı 3 gün önce 2 tane taze istavrit alabildim oda gece belli bir saatten sonra yemli alınabiliyor gece yemli lüfere takılcak olanlar için duyurulur balıkçılardan taze yem ile gidiniz. bulamama gibi bir durumunuz olursa küçük mantarlı hırsızlı izmarite attğımız yemli dip takımıyla alma şansınız olabilir.

B

BS Okuru

Misafir
Bu gun herzamankı meramızda saat 15:30 da uzun olta denemelerımizde 2 kısı 12 adet sarıkanat aldık sonra sansımı kıyıdan spın ıle avlanmayı denedım ama malesef spın ıle balık alamadım ...

Adı
Orhan Ekmekçi
Arkadaşlar bugün bir arkadaşımla tekne ile açılacakdık çeşitli nedenlerden dolayı açılamadık kıyıdan yemli denemesi yapdık 3-4 vuruş aldık ellerimiz boş döndük hala balık arayışındayız sonumuz hayır ola