Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

onder

Daimi Üye
Adı
Önder Çapa
Yalnız bir durum var, Caddebostan' da Tuzla' da balık var efsanesi dolaşıyor, Tuzla'da da Caddebostan'da ama iki yerde de balık yok :).

Deepgame

Yeni Üye
Adı
Atakan Elmacı
Küçükyalı saat 19:00 dan 00:00 a kadar bir kere takım kestirdik bir vuruşuda küçük bir talihsizlik yüzünden kaçırdık anlıyacağınız balık yok.

mehmethabil1905

Aktif Üye
Adı
mehmet habil
Kan Grubu
A Rh Pozitif
yarın bi aksilik çkmazsa üsküdara geçicez sabahlamaya bakalm ksmetimize ne çkacak

fthdmr

Daimi Üye
Adı
fatih demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bu akşam bi deneme düşünüyorum tuzladan kaşık sahte ve taze yem denerim en son

juanito07

Yeni Üye
Adı
NECDET SÜNBÜL
Dun kartalda balık yoktu sedef adasinda camur gibi istavrit vardi
kardeşim o gün yanından geçtim. ama senmiydin çıkaramadım. iki oltan vardı. halı sahayla palmiye arasındaydın. arkanı dönmüş oltana yem takıyordun. konuşacaktım ama emin olamadım senmisin değilmisin diye.

onder

Daimi Üye
Adı
Önder Çapa
Dün akşam bu video'da adamın kullandığı gagalı aparatlar'la kendime robosahte yaptım :D. Robosahte dememin nedeni gerçek istavritin iki yanından 2 adet derin kesik ile kılçığını parçaladım/kestim, daha sonra bu aparata iliştirdim, sonuç inanılmaz gerçekçi oldu ah bir de balık vursaydı iyi olurdu. 10-15 atış idare ediyor balık, tabi bendeki bayattı tazesi daha uzun gidecektir, bir de alta bir iğne ile hırsız yapılsa iyi olur.

mehmethabil1905

Aktif Üye
Adı
mehmet habil
Kan Grubu
A Rh Pozitif
kardeşim o gün yanından geçtim. ama senmiydin çıkaramadım. iki oltan vardı. halı sahayla palmiye arasındaydın. arkanı dönmüş oltana yem takıyordun. konuşacaktım ama emin olamadım senmisin değilmisin diye.
Evet o bendim devamlı oralarda oluyorum

Melih

Daimi Üye
Adı
Melih
Akşam Anadolu yakasında şansımizi denicez bakalım inşallah bu durgun günlerde güzel balıklar alırız lüfer sezonu bitmeden