Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Akşam Anadolu yakasında şansımizi denicez bakalım inşallah bu durgun günlerde güzel balıklar alırız lüfer sezonu bitmeden
bu akşam ben de gitmeyi düşünüyorum :D
koçtaşın oralarda olursanız beklerim...

devil101

Üye
Adı
Kaan Yasin Çelik
Akşam Anadolu yakasında şansımizi denicez bakalım inşallah bu durgun günlerde güzel balıklar alırız lüfer sezonu bitmeden
Geçen yıl 11. ayda baya bir lüfer almıştık. Ben biraz daha bekleyeceğim yerli balıklar uğraştırıyor.

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
3 kez lüfere gittim 2 kez tuttum 2 sinde de şakşak yemle aldım lüferi yedek olta varsa birini şak şak yap derim....

devil101

Üye
Adı
Kaan Yasin Çelik
Lüfer geçiyor Sarıkanat ve Çinekop a kalıyor meydan yoksa beklerim bende :)
Hayırlısı olsun Melih. Harem limana girme imkanınız varsa bir deneyin . Geçen yıl kasım ayında oradaydım 2 kişi . Baya bir aldık(23Tane) 2 çinekop geldiydi.Benim için en iyi alternatif bu yüzden beklemeye değer :)

fthdmr

Daimi Üye
Adı
fatih demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bende tuzla tarafından atıcam oltayı olmadı selçuk yanına çağırırsa o tarafa gecerim :)

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bende tuzla tarafından atıcam oltayı olmadı selçuk yanına çağırırsa o tarafa gecerim :)
üstad ben hava karardığı anda oltamın suda olmasını planlıyorum inşallah.aslında kalabalık iyi olur beraber :) zaten balık nadir zaman geçmiyor 9 palmiyeler 9.palmiyenin karşısındayım :) buyurun

xervoodoo

Yeni Üye
yağmur geliyor. ben de bir deneme yapmayı planlıyordum. 2 gün önce 1 tane sarıkanat alabildik fatih üniversitesinden. ama çok vuruş aldık.

Deepgame

Yeni Üye
Adı
Atakan Elmacı
Yav hepberaber biyerde buluşsaydık keşke bende gitmeyi düşünüyorum yağmur yağarmı yağmazmı ikilemdeyim.