Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

skurtulmus1976

Yeni Üye
selçuk bey bence kesinlikle uzun yağmurluk olmalı ama altta da muşamba pantolon ve çizme kesinlikle olmalı... sadece uzun yağmurluk alınsa bile bile eğer muşamba pantolon yoksa yine ıslanıyor yine ıslanıyor insan...

skurtulmus1976

Yeni Üye
bu akşam 17.30 ile 22.30 arası tekel iskelesinin sol tarafındaydım. yemlerim tazeydi sadece 2 net vuruş alabildim. 2 adet balık yanımda ki arkadaşlar aldı. başka ne vardı derseniz, hafif yağmur, bol dalga ve rüzgar ve de denizden gelen bolca yosun

sertac

Yeni Üye
bugun suadıye burnunda dneyecegım.aksam gecerken bol tutan kısıler gordum.durumu nedir blıyor musunuz?

efesoydemir

Yeni Üye
Adı
Efe Soydemir
Selamlar herkese.
Bugün Maltepe, Kartal civarında avlanacak arkadaşlar varsa ben de kendilerine eşlik etmek isterim.

Efe Soydemir
1982
İstanbul
A Rh (+)

juanito07

Yeni Üye
Adı
NECDET SÜNBÜL
bir haftadır balık tutan arkadaşlarımla konuşuyorum. en fazla balık dragosta çıkıyor. amcam bayramın 2. günü 4 lüfer bir sarıkanat almış. arkadaşı 3 sarıkanat 1 lüfer yakalamış. bunları dragos sahilde yaklamışlar ama çok kalabalık olduğu söyleniyor

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yarın beraber gdebilirz önce istavrite sonrada lüfere döneriz
istavrit tutmayı planlayanlar eli boş dönerler ben bu gün parayla canlı yem almak durumunda kaldım istavrit hiiiiiiiiiiiiiiiiiiç çıkmadı 4 adet sarıkanat 3 adet çinekop olabilir ıska vuruş 1 adet lüfer kayalıklarda sonra fenerim olmdığı için alamadım balığı :mad: ama balık ufalmış çinekopa dönmüş neredeyse

ayrıca balık geziyor en sol baştan biri oltayı eline alınca anlıyozki sıra butarafa gelecek :) bir sağa bir sola gezinip duruyor balık yanında yörende birine vurmuşsa oltayı al eline bekle7

yer kartal sahil 9 palmiyelerden merkeze kadar balıkçı doluydu

barış danabaş

Yeni Üye
Adı
Barış Danabaş
istavrit tutmayı planlayanlar eli boş dönerler ben bu gün parayla canlı yem almak durumunda kaldım istavrit hiiiiiiiiiiiiiiiiiiç çıkmadı 4 adet sarıkanat 3 adet çinekop olabilir ıska vuruş 1 adet lüfer kayalıklarda sonra fenerim olmdığı için alamadım balığı :mad: ama balık ufalmış çinekopa dönmüş neredeyse

ayrıca balık geziyor en sol baştan biri oltayı eline alınca anlıyozki sıra butarafa gelecek :) bir sağa bir sola gezinip duruyor balık yanında yörende birine vurmuşsa oltayı al eline bekle7

yer kartal sahil 9 palmiyelerden merkeze kadar balıkçı doluydu
ben potaların orada atıyrum hiç vuruş bile alamıyorum.. yarın orada olacak mısın selçuk abi geliyim bende geçen gelememiştim.. direk canlı yem alıp geleyim