Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu akşam saat 20 - 22 arası takıldım. Havanın güzel olmasına istinaden bir tek bile vuruş yok. Dipte çok fazla akıntı var ve yosunlar hareketli olduğu için yem görünmüyor olabilir. 1 saat beklettim yemde hiçbir bozulma yok ama vuruş nafile. Yer maltepe atalar sahil
bedeni çok ince ve uzun bırakın balık zaten ufak koparma imkanı yok avcılığı artırır ince misina özellikle shimanonun lüfer misinası var tavsiye ederim

ulas

Yeni Üye
Gold Üye
Spin ile; Son 3 gündür (Yağmurlardan sonra)

Kadıköy Rıhtım ve çevresi, Suadiye, Caddebostan, kartal, Maltepe, ne sabah ne de akşam artık balık yapmıyor. Bilginize.

slamduncan

Aktif Üye
Adı
Halit USLU
Spin ile; Son 3 gündür (Yağmurlardan sonra)

Kadıköy Rıhtım ve çevresi, Suadiye, Caddebostan, kartal, Maltepe, ne sabah ne de akşam artık balık yapmıyor. Bilginize.

Bilgi için teşekkürler. Gece bu bölgeye gitmeyi düşünüyorduk. Şimdi yeni bir bölge düşünmek lazım, rastgele

budak1903

Aktif Üye
Adı
Alptürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Spin avı bence bu bölgede bitmiştir. Boğaza gitmekten başka çare kalmadı

medmarine2

Aktif Üye
Adı
Soner Coşar
Kan Grubu
A Rh Negatif
Spin için maltepeyi deneyin ...dün akşam 8 parça aldım yarım saatte.. geziyor sürekli

bkoc24

Üye
Adı
Bülent KOÇ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu akşam Kartal tarafında yemli denedik 2 saat, tam vaktinde mekanda olmamıza rağmen tek vuruş dahi yok yanımdaki arkadaşıma 1 vuruş geldi ama o kadar cılızdı ki onuda alamadı... Havada soğuk olduğu için daha fazla donmayıp eve döndük :) Kıyıdan yemli sezonu bana göre kapandı kapanacak, Spin tarzında kıyıları taramak daha avantajlı veya boğazda sahte yüzdürmek daha iyi iş yapar bu tarihlerden sonra ;)

bkoc24

Üye
Adı
Bülent KOÇ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
ersin selam spine gideceğin zaman haber ver takılayım sana bişeyler öğreneyim bana nasıl ulaşacağını erol amca söyler sana ;)

Ersin1903

Daimi Üye
ersin selam spine gideceğin zaman haber ver takılayım sana bişeyler öğreneyim bana nasıl ulaşacağını erol amca söyler sana ;)
Abi gideriz spine birlikte de kim olduğunu çözemedim, sanırım babamda bulamaz kim olduğunu çünkü profilinde resmi yok, imza bölümünde ismin yok :D neyse özelden yazışalım abi, bu rapor bölümünü meşgul etmeyelim ;)