Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

B

BS Okuru

Misafir
Vural hocam dragosta yemlide kaçlık kurşun kullanmak gerekiyor acaba?
meraya geldıgımızde ılk once sadece kursun atıyoruz once suyun durumunu anlamaya calısıyoruz dun mesela cok cıddı derecede akıntı vardı once 100 gr denedık tutmadı sonra 150 gr yıne tutmadı en son 175 gr kursun attık yıne tutmadı sonrasında apar topar toplandık mera yerımızı degıstırdık daha sakın olan bır yerde avlanmaya devam ettık genel olarak su durgunsa kursun agırlıgı 75 gr ıle 100 gr ıdeal oluyor..

mali198534

Aktif Üye
Adı
Mehmet Ali
Ya yok kardeşim hadi amatör adamlar var bizim gibi bilmiyor etmiyor sonradan öğreniyor vs. Ama bu ülkedeki insanların gerçekten 3 te ikisi kötü niyetli ve fırsatçı. İyice soğuttular şu ülkeden beni arkadaş. Bilen adam bunu yaparsa bilmeyen neler yapar neler?

erkut254

Yeni Üye
Adı
erkut
Kan Grubu
O Rh Pozitif
merhaba abıler herkeze rasgele maltepede yada kucukyalıda durum nasıldır dun sarıyere gıtıım guzl ıstarvıt alıyorlardı ve cınekopta alıyorlardı bugunku durumlar nedır

mali198534

Aktif Üye
Adı
Mehmet Ali
Bugün balıkçının önünden geçerken maltepe de, sordum balıkçıya..
Ben - Çinekop ne kadar
Balıkçı - 30 tl kg
Ben - şuradaki sepette neden 15 yazıyor ?
Balıkçı - onlar küçük
Ben - Küçük olduklarını biliyorsun yani ?
Balıkçı - napalım abi tutulmuş birkere bizde toptancıdan alıyoruz,
Ben - vatandaş küçük ve ucuz diye senden almasa, sende toptancıdan bir daha almazsın, toptancında bu balığı satamayınca tuttuğunu geri salar satmaz , balık da hakkını verir büyür..
Ya yok kardeşim hadi amatör adamlar var bizim gibi bilmiyor etmiyor sonradan öğreniyor vs. Ama bu ülkedeki insanların gerçekten 3 te ikisi kötü niyetli ve fırsatçı. İyice soğuttular şu ülkeden beni arkadaş. Bilen adam bunu yaparsa bilmeyen neler yapar neler?

mali198534

Aktif Üye
Adı
Mehmet Ali
bogaz kalabalıgından cıkıp daha sakın yerlerde avlanmak cok keyıflı oluyor anadolu yakası pendık kartal arasının bu sakınlıgını cok sevıyorum cok haklısın cennet boyle bır yer olsa gerek :)
İnanır mısınız ben mecidiyeköy taraflarında oturuyorum. İş yerinden arkadaşım var sırf sakin diye dragosa gidiyorum onun yanına balığa çıktığımda. E bir de amatörüz boğazda akıntıyla ve insanlarla cebelleşip hem onların hem kendi canımızı sıkmamak adına o kadar yolu tepiyorum :)

erkut254

Yeni Üye
Adı
erkut
Kan Grubu
O Rh Pozitif
abı sende haklısın sımdı herkez o balık ucuz dıye alırlar bılmeyenler bır sıkayet etsek guzl bır akıllanmıs olur abıcım

mali198534

Aktif Üye
Adı
Mehmet Ali
meraya geldıgımızde ılk once sadece kursun atıyoruz once suyun durumunu anlamaya calısıyoruz dun mesela cok cıddı derecede akıntı vardı once 100 gr denedık tutmadı sonra 150 gr yıne tutmadı en son 175 gr kursun attık yıne tutmadı sonrasında apar topar toplandık mera yerımızı degıstırdık daha sakın olan bır yerde avlanmaya devam ettık genel olarak su durgunsa kursun agırlıgı 75 gr ıle 100 gr ıdeal oluyor..[/QUOTE
Teşekkürler ben o zaman yanımda 75-100-125-150 bulundurayım oralarda.

selcukezer

Daimi Üye
Adı
selçuk ezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
periscope kullanan arkadaşlar varsa isimlerini yazarlarsa takip edelim canlı yayın güzel oluyor.