Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Çinekop avı için usta bir arkadaşla işi bilen birisiyle "maksat işi öğrenmek güzel zaman geçirip kafa dağıtmak" av yapmak istiyorum. Sorun olmayacak bi arkadaşa bende katılabilirim ( beşiktaş maçı olmadığı bi akşamda ) pazar sabahları zarganaya gidiyorum.

umutcertel

Aktif Üye
Adı
Umut C
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çinekop avı için usta bir arkadaşla işi bilen birisiyle "maksat işi öğrenmek güzel zaman geçirip kafa dağıtmak" av yapmak istiyorum. Sorun olmayacak bi arkadaşa bende katılabilirim ( beşiktaş maçı olmadığı bi akşamda ) pazar sabahları zarganaya gidiyorum.
Abi elimden geleni yaparım en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışırım fakat hafta içi iş ve spor nedeniyle çıkamıyorum balığa anca cuma cumartesi pazar oda vardiyam denk gelmezse

Rastgele...

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Abi elimden geleni yaparım en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışırım fakat hafta içi iş ve spor nedeniyle çıkamıyorum balığa anca cuma cumartesi pazar oda vardiyam denk gelmezse

Rastgele...
hafta sonu bana uyabilir çocukların durumuna göre, çıkacağın zaman haber verirsen sevinirim, ben kartal kurfalı dan gelicem.

umutcertel

Aktif Üye
Adı
Umut C
Kan Grubu
O Rh Pozitif
hafta sonu bana uyabilir çocukların durumuna göre, çıkacağın zaman haber verirsen sevinirim, ben kartal kurfalı dan gelicem.
Tamam bende idealtepeden iniyorum paslaşırız abi

Rastgele...

budak1903

Aktif Üye
Adı
Alptürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bu sene bol olmasa da insanı üzmeyecek kadar balık olacak gibi bir hava var. geçen sene çok kötü idi.

B

BS Okuru

Misafir
Geçen sene 1 lüfer 8-10 sarıkanatla kapatmıştım sezonu, bu sene daba ümitliyim ama henüz balıklar çok cılız

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi