Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

B

BS Okuru

Misafir
Şimdi caddebostandan eve döndüm 6 kişide 1 adet çinekop, yemlerle kedilerimizi ve Rıfkıyı (martımız) besledim.
Rüzgardan illallah geldi...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Maltepe 19:00 - 23:00 arası yemlide bir adet balık alabildim saat 20:30 gibi bir tane lüfere yakın kaçırdım oltayı hafif zorladı daha sonra 22:45 gibi zorlamadan gelen 25cm civarı bi sarıkanat başkada balık alan olmadı etrafımda yanımdaki 1 vuruş aldı sadece oda çekemedi balığı

Ekli dosyalar

onur_55

Daimi Üye
Adı
onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
geçen sene istanbuldayken moda sahilinde adamakıllı balığı kasımın yemli olarak ilk haftası almıştım.ekim ayında yapılan denemeler hep sonuçsuz kalmıştı.en az fazla 1 veya 2 balık.anlaşılan yine kasımın ilk haftası balık kendini göstermeye başlayacak.sanırım hala erken.

merak ettiğim moda burnunda spin deneyen yok mu.geçen sene bu zamanlar spinle alıyorlardı.sabah erken saatlerde lüfer yapabilir orası.muhtemelen deneyenlerde vardır.

medmarine2

Aktif Üye
Adı
Soner Coşar
Kan Grubu
A Rh Negatif
geçen sene istanbuldayken moda sahilinde adamakıllı balığı kasımın yemli olarak ilk haftası almıştım.ekim ayında yapılan denemeler hep sonuçsuz kalmıştı.en az fazla 1 veya 2 balık.anlaşılan yine kasımın ilk haftası balık kendini göstermeye başlayacak.sanırım hala erken.

merak ettiğim moda burnunda spin deneyen yok mu.geçen sene bu zamanlar spinle alıyorlardı.sabah erken saatlerde lüfer yapabilir orası.muhtemelen deneyenlerde vardır.
1 ay öncesi moda çevresi kaşıkla tekneden (kıyıya çok çok yakın mesafeler) güzel balık yaptı. şuanda biraz durgun. gece ara ara yemli alındığını duyuyoruz arkadaşlarımızdan

duke_nukem

Aktif Üye
Adı
akif
Kan Grubu
A Rh Pozitif
An itibariyle üsküdarda 2 saattir spin deniyorum. Bir iki dışında kıyıda insan yok. Tabii vuruş da yok:) ne zaman başlayacak bu spin valla nerak içindeyim. Mayıs ayında ekim ayı telafuz ediliyordu şimdi de kasım aralık. Sanırım bu sezon da böyle geçecek...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
daha var Alper bende hafta sonu denedim 3 saat tık yoktu. gel biz c.tesi lrf ye gidelim bak kocaelinde lrf buluşması varmış @enginson abi de gidiyor.

alperderya

Aktif Üye
Adı
Alper Derya
Kan Grubu
B Rh Negatif
daha var Alper bende hafta sonu denedim 3 saat tık yoktu. gel biz c.tesi lrf ye gidelim bak kocaelinde lrf buluşması varmış @enginson abi de gidiyor.
Akif öyle kötü zamana denk geldiki. Hafta sonu samandıradan avcılara bir düğüne katılacağım. Kocaeliye gitsem daha kısa sürer :)
Size rastgelsin. Ama dönüşünde bir akşam çıkalım bizim buralarda. lrf olur, spin olur takılalım.

duke_nukem

Aktif Üye
Adı
akif
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Akif öyle kötü zamana denk geldiki. Hafta sonu samandıradan avcılara bir düğüne katılacağım. Kocaeliye gitsem daha kısa sürer :)
Size rastgelsin. Ama dönüşünde bir akşam çıkalım bizim buralarda. lrf olur, spin olur takılalım.

Üzüldüm şimdi bak. Bende zar zor izin kopardım hatundan. O zaman müsait olunca çıkarız beraber.

umutcertel

Aktif Üye
Adı
Umut C
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sabah suyu spin deneyen var mı bizim buralardan?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi