Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

iua

Üye
Adı
Ibrahim
Kan Grubu
B Rh Negatif
Maltepe sahil bugünde yemlide nasibimize düşenler. 1 çinekop 2 sarıkanat 1 de lüfer gelseymiş daltonları tamamlıyoduk :)
Ya en ustteki cok buyuk yada en alttaki kiracadan hallice. Cozemedim. Keske salsaydin en alttakini.

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ya en ustteki cok buyuk yada en alttaki kiracadan hallice. Cozemedim. Keske salsaydin en alttakini.
Yasal limitlerin altında değil ama vicdani limitlerin altında olabilir ancak ağzının içi kötü yaralanmıştı normalde 25cm altındaki balığı almıyorum.

umutcertel

Aktif Üye
Adı
Umut C
Kan Grubu
O Rh Pozitif

medmarine2

Aktif Üye
Adı
Soner Coşar
Kan Grubu
A Rh Negatif

umutcertel

Aktif Üye
Adı
Umut C
Kan Grubu
O Rh Pozitif

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Cuma gecesi sabah 05.00 kadar sahil yolu kartal,pendik,kaynarca,tuzla çok iyi balık balık yaptı.
Sarıkanat,zargana.saat 02.00 bayram yeri gibiydi.Kıyılar zargana doluydu.Yanında zargana takımı olanlar fırsatı kaçırmadılar.
Oltalara beş adette lüfer denk geldi.Arkadaşlar bol resimde çekti.Umarım paylaşırlar.

cemiltonguç

Daimi Üye
Adı
cemil
Kan Grubu
A Rh Negatif
Cuma gecesi sabah 05.00 kadar sahil yolu kartal,pendik,kaynarca,tuzla çok iyi balık balık yaptı.
Sarıkanat,zargana.saat 02.00 bayram yeri gibiydi.Kıyılar zargana doluydu.Yanında zargana takımı olanlar fırsatı kaçırmadılar.
Oltalara beş adette lüfer denk geldi.Arkadaşlar bol resimde çekti.Umarım paylaşırlar.
Eşref abim ,bizde sabah öyle bir curcunaya geldik, daha halen sarhoşum ,ayılamadım :D