Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kol kası yapar 10uncu atışta sövmeye başlarsınBiraz konu dışı olacak ama surf kamış ile spin yapsam rapala ve kaşık atsam ne eksisi olur spin kamisa gore yada
Surf kamış ile lrf yapmaya kalksam maket kurtlardan kullanıp sonuç ne olur?
File at arabası çektirmek gibi olur. Balık alırsın ama keyifni tam çıkaramazsın aksiyonları zayıf kalır ve yorar.Biraz konu dışı olacak ama surf kamış ile spin yapsam rapala ve kaşık atsam ne eksisi olur spin kamisa gore yada
Surf kamış ile lrf yapmaya kalksam maket kurtlardan kullanıp sonuç ne olur?
Yav reis,tutamam,tutamayacağım,diye gidersen,tabiki tutamazsın...spin sabır ve sevgi ister başkanımwalla dun her zamankı merama gıttım zaten 2 haftadır her daım gıdıyorum balıktan eser yok vurus dahı yok bu sefer aksam 9 kadar bekledım yıne vurus olmayınca evın yolunu tuttum eve geldım kapının onune karsı komsu ıle karsı karsıya geldım abı bak sana ne gosterıcem dedı elınde bır poset one la elındekı canlı bombamı dedımyok abı gel bak dedı bı tedırgınle posetı actım posetın ıcınde luferler sarıkanatları gorunce bır an yuzumde gulumsemeler olustu
hayatında ılk defa spıne gıtmısdı genc arkadasımız ve 15-16 parca spın de balık almıs cok mutlu ıdı bende onun mutlu olmasına cok sevındım aksam bır cıkım denıyım dıyorum spın ısını gercı hıc sevmem spın ıle balık avlamayı sansım hıc denk gelmez ama olsun yıne bır kez denıyelım bakalım sonuc ne olucak..
yanlış hatırlamıyorsam bu konuyu zargana avı için konuşmuştuk, 5 cm e kadar gümüşü ben no 12 vmc tek iğneye, azından kafasına doğru takıyorum. hırsız iğne canlı yemi zedeliyor çünkü... zaten tek iğne kafi zargana avında. rast gelsin.bilgi için teşekkürler, 5 cm den kısa gümüşü bütün nasıl takabilirim, 2 yada 3 iğneli hangisini kullanmalıyım sizce
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkürler, mendirekte gümüş olurmu sizce, deniyim dedimyanlış hatırlamıyorsam bu konuyu zargana avı için konuşmuştuk, 5 cm e kadar gümüşü ben no 12 vmc tek iğneye, azından kafasına doğru takıyorum. hırsız iğne canlı yemi zedeliyor çünkü... zaten tek iğne kafi zargana avında. rast gelsin.
abı tutarım desemde olmuyor kı yıne gıttık zipıne yıne sıfır cektıkYav reis,tutamam,tutamayacağım,diye gidersen,tabiki tutamazsın...spin sabır ve sevgi ister başkanım![]()
Merhaba arkadaşım,dün akşam senin sol tarafındaydım,1 tane alabildim,senin komşun olan kişi benim de iş arkadaşım,onun gazıyla geldik biz de ama kısmet bu iş,Forumdan Bahadır da Boğaz'dan arkadaşım,dün sahildeyken aradı 1 balık aldım Diyince senmiydin balık alan dedi,senle de telefonda konuşmuş ,yanına gelecektim tanışmak için ama telefon geldi acil çıkmam gerekti,inşallah başka sefereabı tutarım desemde olmuyor kı yıne gıttık zipıne yıne sıfır cektık![]()