Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

umutcertel

Aktif Üye
Adı
Umut C
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kartalda 15 ten beri 4 adet zargana tuttum aksama doğru istavrite deniyeceğim taze taze atalım yemliye
Idealtepe de tık yok

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onur kılıç

Aktif Üye
Adı
onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Koctas karşısında da birşey yoktu spin denedim tahminen 40 cm civarı bir zargana geldi onuda saldım geri.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

divulge2o

Üye
Adı
Sertan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dün akşam Koçtaş-Dragos arası yemli'de tek tük çinekop alanlar vardı. yemli'de ama seyrek balık vardı ama canlı yemler dururken oltaya gelmiyordu balık. Balık akşam üzeri kıyıladı. Ben Spin denemeleri yaptım 1 saat kadar ama netice sıfır spor yapmış olduk ama dişlilerin zarganalara yaptığı ataklar ve balıkları su üstüne sıçratmaları filan aksiyon filmi izlemek gibiydi.

B

budun

Misafir
Dün akşam Koçtaş-Dragos arası yemli'de tek tük çinekop alanlar vardı. yemli'de ama seyrek balık vardı ama canlı yemler dururken oltaya gelmiyordu balık. Balık akşam üzeri kıyıladı. Ben Spin denemeleri yaptım 1 saat kadar ama netice sıfır spor yapmış olduk ama dişlilerin zarganalara yaptığı ataklar ve balıkları su üstüne sıçratmaları filan aksiyon filmi izlemek gibiydi.
Aynen dün taze zargana ve gümüş kullandım sadece gümüşü ısırıp koparmış bir yerinden .balık var ama yeme atlamıyor. Bu akşam spin arkası zargana tutabilirsem istavrit fleto kesip 15 gr kurşun arkası atıp ağır ağır çekerek deniyeceğim boğazda başarılı bir av takdiği kısmet artık

B

budun

Misafir
Kartalda son durum deniz sakin ruzgar durumu düne nazaran az balik tek tük alanlar var ama ahım şahım bir balık yok mezgit yemleri didikliyor 2 tane aldım oltayı mezgite çevirmeye üşendim yoksa iyi mezgit yapacak gibi su üstü spinle yaprak zargana denendi oda tırt bohçayı toplayalım artık tuttuğumuz 2 balik eşek yükü gibi çanta taşiyorum o çıkarsa bu çıkarsa off off ...

Eyanik

Üye
Hakikaten son birkaç gündür akşam iş çıkışı yarım saat spin deniyorum (kartal pendik arası), deniz çoK hareketli, kıyıdan 1-2 metre geçen lüfer ler net görünüyor