coner
Daimi Üye
- Adı
- Eşref
- Kan Grubu
- O Rh Negatif
Kutlarım güzel bir av yapmışsınız.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Maşallah maşallah vuralım afiyet olsun şimdidenUzun oltada bugünkü Nasibimiz.
![]()
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reis bereketli olsun .Tebrikler .Sen bu gidişle bence bi tekne alacaksın gibime geliyor .Rastgele avın herdaim olsunUzun oltada bugünkü Nasibimiz.
![]()
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yem çok suda. taze yeme bakıyor hayvan hatta bazen uzun süre suda kalmış taze yem bile bozulduğunda değiştirmek gerekiyor olabilir. voli ağ atanlar tuzla civarı 40 45 cm lüfer getiriyorlar balıkçıya. cumartesi günü çok güzel balık yapmış uzun olta ama dün kısırdı. yine de civarda balık alan tekneler vardı. meranın yabacısı olduğumdan ve uzun zamandır uzun olta yapmadığımdan çok acemilik çektim açıkçası. zaten uzun olta olayını eskiden beri hiç sevemedim.Tebrik ederim Engin. Bu sene kartal kıyı tat vermedi balık var yeme bakmıyor. Havanın etkisi olsa gerek .
geçen hafta taze zargana gümüş istavrit denedim sadece gümüşten bir ısırık koparmış hayvan tok bakmıyor galiba.yem çok suda. taze yeme bakıyor hayvan hatta bazen uzun süre suda kalmış taze yem bile bozulduğunda değiştirmek gerekiyor olabilir. voli ağ atanlar tuzla civarı 40 45 cm lüfer getiriyorlar balıkçıya. cumartesi günü çok güzel balık yapmış uzun olta ama dün kısırdı. yine de civarda balık alan tekneler vardı. meranın yabacısı olduğumdan ve uzun zamandır uzun olta yapmadığımdan çok acemilik çektim açıkçası. zaten uzun olta olayını eskiden beri hiç sevemedim.
Hayvan saat 9-10 a kadar avlanıyor. Balık bulucu balığı gösterse bile dibe çöküp bekliyor. Gümüş, kefal, gelincik hayvanın önünde bol miktarda var malesef. Bu ay olmasına rağmen zarganalar hala çekilmedi. Dolasıyla bizim yemlere bakmıyorlargeçen hafta taze zargana gümüş istavrit denedim sadece gümüşten bir ısırık koparmış hayvan tok bakmıyor galiba.