Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Uzun oltada bugünkü Nasibimiz.

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reis bereketli olsun .Tebrikler .Sen bu gidişle bence bi tekne alacaksın gibime geliyor .Rastgele avın herdaim olsun :)

B

budun

Misafir
Tebrik ederim Engin. Bu sene kartal kıyı tat vermedi balık var yeme bakmıyor. Havanın etkisi olsa gerek .

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Tebrik ederim Engin. Bu sene kartal kıyı tat vermedi balık var yeme bakmıyor. Havanın etkisi olsa gerek .
yem çok suda. taze yeme bakıyor hayvan hatta bazen uzun süre suda kalmış taze yem bile bozulduğunda değiştirmek gerekiyor olabilir. voli ağ atanlar tuzla civarı 40 45 cm lüfer getiriyorlar balıkçıya. cumartesi günü çok güzel balık yapmış uzun olta ama dün kısırdı. yine de civarda balık alan tekneler vardı. meranın yabacısı olduğumdan ve uzun zamandır uzun olta yapmadığımdan çok acemilik çektim açıkçası. zaten uzun olta olayını eskiden beri hiç sevemedim.

herooo

Aktif Üye
Adı
kasım
Kan Grubu
O Rh Pozitif
dün 18:00-22:00 arası maltepe dolgu alanı son kısmındaydım hiç bişey yoktu

B

budun

Misafir
yem çok suda. taze yeme bakıyor hayvan hatta bazen uzun süre suda kalmış taze yem bile bozulduğunda değiştirmek gerekiyor olabilir. voli ağ atanlar tuzla civarı 40 45 cm lüfer getiriyorlar balıkçıya. cumartesi günü çok güzel balık yapmış uzun olta ama dün kısırdı. yine de civarda balık alan tekneler vardı. meranın yabacısı olduğumdan ve uzun zamandır uzun olta yapmadığımdan çok acemilik çektim açıkçası. zaten uzun olta olayını eskiden beri hiç sevemedim.
geçen hafta taze zargana gümüş istavrit denedim sadece gümüşten bir ısırık koparmış hayvan tok bakmıyor galiba.

medmarine2

Aktif Üye
Adı
Soner Coşar
Kan Grubu
A Rh Negatif
geçen hafta taze zargana gümüş istavrit denedim sadece gümüşten bir ısırık koparmış hayvan tok bakmıyor galiba.
Hayvan saat 9-10 a kadar avlanıyor. Balık bulucu balığı gösterse bile dibe çöküp bekliyor. Gümüş, kefal, gelincik hayvanın önünde bol miktarda var malesef. Bu ay olmasına rağmen zarganalar hala çekilmedi. Dolasıyla bizim yemlere bakmıyorlar

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Balıkçıda gördüğüm balıkların karınları şiş, balıkçı arakdaşın dediğine göre çoğunun midesinden izmarit ve mezgit çıkıyormuş.