Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

AngelandteaR

Aktif Üye
Adı
Engin Ç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkes nasibini bekliyor

Ekli dosyalar

AngelandteaR

Aktif Üye
Adı
Engin Ç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yan tarafimizdaki sarı kanat aldı ama etrafta alan yok başka bizde dahil olmak uzere

Ersin1903

Daimi Üye
Ben dün lodos var diye indim ama malesef hiçbir şey yoktu,yanımda yemli atan arkadaşım 1 tane çinekop aldı sadece,bu akşam Manchester maçı için stadta olacağım için inemicem malesef,cuma günü inebilirim belki
Ben indim bu akşam sizin o bölgede yemli atan bir abi 3 tane aldı Cinekop biz arkadaşımla spin denedik arkadaş 1 tane kaçırdı o kadar. Baskada bişey yok 2.5 saat spin at çek yaptik baya gezdik ama maalesef skor yapamadık görüşmek üzere...

B

BS Okuru

Misafir
Arkadaşlar Caddebostana bu aralar harbi gelmeyin sinir stress sahibi olursunuz, 8 oltaya sadece 1 yem kesti arkamdaki kedilerden delirdim. Yem mi saklayacağım, oltayı ağzına takmadan nasıl atacağım, kamışa mı bakacağım derken 3 istavritten 6 yem takabildim Hayvan sever olmama rağmen alıp denize sokup çıkartmayı bile düşündüm o derece!!!
Üşenmeyip kolileyip özgürlük parkına bırakacağım yakında, ondan sonra da huzurlu olta atabilirsek sanırım balık yakalayabiliriz ve rapor verebilirim ama o güne kadar malesef benden rapor çıkamayacak.

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Arkadaşlar Caddebostana bu aralar harbi gelmeyin sinir stress sahibi olursunuz, 8 oltaya sadece 1 yem kesti arkamdaki kedilerden delirdim. Yem mi saklayacağım, oltayı ağzına takmadan nasıl atacağım, kamışa mı bakacağım derken 3 istavritten 6 yem takabildim Hayvan sever olmama rağmen alıp denize sokup çıkartmayı bile düşündüm o derece!!!
Üşenmeyip kolileyip özgürlük parkına bırakacağım yakında, ondan sonra da huzurlu olta atabilirsek sanırım balık yakalayabiliriz ve rapor verebilirim ama o güne kadar malesef benden rapor çıkamayacak.
Bende caddebostandan atıyorum genelde :) 6 tane kedi var bana musallat olan ama biraz uğraşıp atış yaparken beklemelerini sağladım :) Av sonunda kalanları vereceğimi biliyorlar av bitene kadar musallat olmuyolar genelde. Arada 1 2 yeni kedi oluyor gizli gizli geliyolar sağlam bir korkutuyorum onlarda bekleme sırasına geçiyorlar :) Onun dışında caddebostan gerçekten çok kısır. Çarşamba günü gittim sağlamda lodos vardı dalga falan dedim belki bir şey çıkar diye ama 3 vuruş aldım sağımda atanlarda 2 vuruş aldı , ıssırıklar çok ufak. Sanırım hala mera yaprakları var boğazdaki balık hala yanaşmadı bizim oralara :(

Son düzenleme:
B

BS Okuru

Misafir
Bizim betonla gümüş bekliyor ama yeni doğan (4-5 aylıkl) ve gelenler çok fena, doyuruyoruz bu seferde oyun için atlıyorlar. Bir takılsa al başına belayı zorlayıp kaçacak kaçtıkça yaralayacak kendini, hani kopartmazsa bedeni iğneyi bu seferde çıkartırken o bizi parçalayacak biz uğraşıcaz.
Hani derler ya iki uçlu değnek :)

Lionirossi

Aktif Üye
Adı
Sezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dragosa istavrit tutmaya gitmiştim baktım her yer yavru kedi atış yapamıyorsun bulaşıyorlar tam atacaksın atlıyorlar ediyorlar derken bir tanesinin kulağına iğne girdi yavruda biraz yabaniydi gel diyorum gelmiyor balıkla kandırdım yakaladım kulağında ki iğneyi çıkarttım öyle kurtardım yavruyu şimdi atarken elli defa arkama bakıyorum takımla beraber denize göndermeyeyim diye :)