Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

erhantemur

Üye
Dragos yelken ihtisasin o tarafta koctasa giderken hareket oldu. Geziyorum bir seri balık aldılar. Sari kanat diyebiliriz

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mrtblby

Üye
caddebostan, küçükyalı maltepede avlanan yokmu kimseden hiç rapor gelmiyor hala balık yokmu

B

BS Okuru

Misafir
Caddebostan 5 saatte (18:00-23:00) 2 adet sarıkanat
avlanan kişi sayısı 4
Avlanma şekli klasik mantarlı
kurşunlar 100 gr
Yem istavrit fleto
Ayrıca migrostan bostancıya kadar avlananlardan adam başı 2-3 tane alındı diye duyum geldi ama başkasının yalancısıyım görmedim çünkü...

medmarine2

Aktif Üye
Adı
Soner Coşar
Kan Grubu
A Rh Negatif
Cuma günü akşam 20:30 da çıktık zokaya. Geç kalmıştık, malum cuma iş çıkışı, istanbul trafiği vs. derken 21:00 gibi oltalarımız sudaydı. 7 adet güzel sarıkanat aldık. Ezanda oltası suda olanlar 40 parça - 50 parça balık almışlar. 5-6 tanede iğnelerin azizliğinde balık kaçırdık. Av partnerim cumartesi çapari ile ada önlerinde 12-13 çinekop sarıkanatı 2 saat içerisinde kandırmış. Pazar sabahı uzun oltada 5 lüfer.

mrtblby

Üye
Caddebostan 5 saatte (18:00-23:00) 2 adet sarıkanat
avlanan kişi sayısı 4
Avlanma şekli klasik mantarlı
kurşunlar 100 gr
Yem istavrit fleto
Ayrıca migrostan bostancıya kadar avlananlardan adam başı 2-3 tane alındı diye duyum geldi ama başkasının yalancısıyım görmedim çünkü...
yine 2 tane iyi daha önceki raporlarında üst üste sıfır çekiliyor diyordun :)

B

BS Okuru

Misafir
Öyle, pazar günleri geliyor bu meret bana ama gelen 2den 1 tanesi benim o da bu

Dumanla haberleşme cihazından gönderildi

herooo

Aktif Üye
Adı
kasım
Kan Grubu
O Rh Pozitif
caddebostan, küçükyalı maltepede avlanan yokmu kimseden hiç rapor gelmiyor hala balık yokmu
dün aksam küçükyalı mendirekteydim rüzgar vardı vuruşla karısık olta sallanıp durdu bi kaç yem kestirdik ama bi numara yoktu :(

mrtblby

Üye
Öyle, pazar günleri geliyor bu meret bana ama gelen 2den 1 tanesi benim o da bu

Rastgele daha güzelleride gelecektir inş. belki birgün beraber av yaparız bende caddebostanda avlanıyorum belki beraber orada bulunmuşuzdur :)

B

BS Okuru

Misafir
Neden olmasın, zanzibarın altındayım genelde nadiren de migrosun oraya geçiyorum elbet bir gün karşılaşırız

iua

Üye
Adı
Ibrahim
Kan Grubu
B Rh Negatif
Yok mu sahilde olan? Ruzgar dalga durumu nasil, bilen goren var ise paylasabilir mi? Dun sabah iki sahte kaybettim hala sogumadi yuregim, tekrar kaybetmek istemiyorum.