Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

herooo

Aktif Üye
Adı
kasım
Kan Grubu
O Rh Pozitif
dün küçükyalı iyiydi bee ;)

İbrahim kürşat

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Boğazda millet 200 gr kurşun atıyor ve beklemeli olsa neyse birde onunla rapala at çek, nedir o yaa gülle gibi ne kol dayanır ne kamış...
Göztepemin gözünü seveyim

Dumanla haberleşme cihazından gönderildi
Usta ona görede kamis makine kullaniyoruz :)

B

BS Okuru

Misafir
Biliyorum benim kamışın biri kaldırır da ben kakdıramam kasar, kol sakat kasık sakat yakında çürüğe çıkarız zaten

divulge2o

Üye
Adı
Sertan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dün Akşam saat 19:00~21:00 arası spin denedim sonuç sıfır ayrıca yemli takımlarda (diğer avcılarda) pek bir şey yoktu.
Tek tük çinekop vardı ama dragos açıkta ki tekne leri sayamadım bayağı kalabalıktı. (Gece yemlisi)

Büyük Beyaz

Daimi Üye
Adı
Serhat karayol
Boğazda millet 200 gr kurşun atıyor ve beklemeli olsa neyse birde onunla rapala at çek, nedir o yaa gülle gibi ne kol dayanır ne kamış...
Göztepemin gözünü seveyim

Göztepe de 75 gr oturuyor. Boğazda 175 gr bile akıp gidiyor. Başta bende sizin gibi düşünüyordum. Zamanla alışıyor insan.

herooo

Aktif Üye
Adı
kasım
Kan Grubu
O Rh Pozitif
boğaza beni atsanız 100 kg beni bile sürükler 200 gram kursun nasıl tutunsun akıntıya :)

sessizdenizci

Daimi Üye
Tuzla-Pendik-Kartal aradında her hangi bir yerde, her hangi bir yem ile öğleden sonra, saat 15:00-17:00 arası hangi balık avı yapılabilir? Oğlumla yemli av denemesi yapacağız. Daha yaşı yetmediği için dişli için yemliye kalamayacak. Onun için sarıkanat-çinekop dışında bir balık avı yapacağız. Bu bölgede hangi balık vardır be mevsimde?

onur_55

Daimi Üye
Adı
onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
geçen sene moda sahilde bu zamanlar çok güzel çinekop-sarıkant yemli yapmaya başlamıştı.acaba nasıl şimdi durumlar.

B

budun

Misafir
Tuzla-Pendik-Kartal aradında her hangi bir yerde, her hangi bir yem ile öğleden sonra, saat 15:00-17:00 arası hangi balık avı yapılabilir? Oğlumla yemli av denemesi yapacağız. Daha yaşı yetmediği için dişli için yemliye kalamayacak. Onun için sarıkanat-çinekop dışında bir balık avı yapacağız. Bu bölgede hangi balık vardır be mevsimde?
Zargana, dip takimi ile mezgit ,gelirse istavrit izmarit . Yem olarak istavriti iri kesip kurşundan sonraki ilk iğneye takarsanız kırlangıç alma ihtimaliniz olabilir.Rastgelsin.