Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

KptMikailSen

Yeni Üye
Adı
Mikail Şen
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sabah 05 :30 da meraya indim 07:30 a kadar kaldım .Merada 9 kişi vardı . Rapala iş yapmadı .Balıklar ince olan Yalova aklar , kaba olan 28 gr mavi fladen kaşıkla alındı . Toplam 10 parça balık çıktı kısmetimize bu iki yakışıklı geldi.Herkese Rastgele :)

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar.

bunları bu bölgeden mi aldınız ? Gittiklerini zannediyorduk :)

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar.

bunları bu bölgeden mi aldınız ? Gittiklerini zannediyorduk :)
Öncelikle hoşgeldiniz.Evet bölge kadıköy pendik hattı ama ne yazık ki çok seyrek gezeliyor balık sanırım bunlar ya kalanlar yada gitmekte geçikenler . Tahminimde kıyı baz alırsak son hafta gibi daha yapmaz gibi geliyor .
Ben şu aytakvimi olayını bi denim dedim tutuyormu tumuyormu diye ilginç olan tam belirttiği saat te 06:21 - 07:21 aralığında 06:40 - 07:00 arası aynı anda aldık balığı merada bulunan 9 kişi yani balık girdi bi 15 -20 dk yaptı kesti .Rastgele :)
Av takvimi
http://avtakvimi.com/takvim/?enlem=40.899651&boylam=29.193649

Son düzenleme:

KptMikailSen

Yeni Üye
Adı
Mikail Şen
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öncelikle hoşgeldiniz.Evet bölge kadıköy pendik hattı ama ne yazık ki çok seyrek gezeliyor balık sanırım bunlar ya kalanlar yada gitmekte geçikenler . Tahminimde kıyı baz alırsak son hafta gibi daha yapmaz gibi geliyor .
Ben şu aytakvimi olayını bi denim dedim tutuyormu tumuyormu diye ilginç olan tam belirttiği saat te 06:21 - 07:21 aralığında 06:40 - 07:00 arası aynı anda aldık balığı merada bulunan 9 kişi yani balık girdi bi 15 -20 dk yaptı kesti .Rastgele :)
Av takvimi
Takvim
Hoşgördük :)

Evet hala buralarda dolaşmaları enteresan :)
Teşekkürler...

Ersin1903

Daimi Üye
Sabah 05 :30 da meraya indim 07:30 a kadar kaldım .Merada 9 kişi vardı . Rapala iş yapmadı .Balıklar ince olan Yalova aklar , kaba olan 28 gr mavi fladen kaşıkla alındı . Toplam 10 parça balık çıktı kısmetimize bu iki yakışıklı geldi.Herkese Rastgele :)

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hasan abi tebrik ederim, biz denemeye gittiğimiz yerden boş döndük maalesef ama sen balığı bulmuşsun :) Kartal'a geldim bugün öğleden sonra gelmeden önce aradım seni 2 kez ama telefonun kapalıydı. Müsaitsen görüşelim laflarız diyecektim ama kısmet değilmiş bugünde :) görüşmek üzere abi...

murat01903

Yeni Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba varmı bu akşam veya sabah spine gidecek?

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hasan abi tebrik ederim, biz denemeye gittiğimiz yerden boş döndük maalesef ama sen balığı bulmuşsun :) Kartal'a geldim bugün öğleden sonra gelmeden önce aradım seni 2 kez ama telefonun kapalıydı. Müsaitsen görüşelim laflarız diyecektim ama kısmet değilmiş bugünde :) görüşmek üzere abi...
Teşekkür ederim Ersin kısmet işte .Daha iyileri size nasip olur inş . Görüşmek üzre Herkese rastgele :)

AngelandteaR

Aktif Üye
Adı
Engin Ç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
hazırlıklar tamam akşam iftardan sonra kısmetimize ne çıkacacak bakalım . bakarsın levrek bakarsın dişli kısmet

AngelandteaR

Aktif Üye
Adı
Engin Ç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
tuzla tarafındayız