Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@Samet Afiyet şeker olsun Samet arkadaşım tebrikler . Bizde buluşmada bişey alamadık ama çok güzel arkadaşlarla tanıştık . Rastgele :)

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@coner Afiyet şeker , ilaç olsun Eşref abime .Rastgele :)

B

BS Okuru

Misafir
Selam arkadaşlar...
Geçen hafta kararlaştırdığımız buluşmamızı pazar günü itibariyle gerçekleştirdik.
Bizlerin amacı balık tutmaktan ziyade muhabbet etmek oldu, iyi ki de öyle oldu. Oltalar denizdeyken güzel muhabbetlerimiz, şakalaşmalarımız, bilgi alışverişimiz oldu. Hep birlikte güzel bir grup oluşturduk, Enbiya kardeşimizin bizlere çay ve kahve ikram etmesi bizleri aile gibi sımsıcak muhabbetler etmemizi sağladı. Balık pek yoktu, gerçi biz muhabbetten oltalara bakmadık. Oltalara baktığımızda zaten yemlerde vuruşlar olduğunu fark ettik. Sonuçta 3 balık tutuldu, 2 tanesi suya iade 1 tanesi kayaların arasına düştü. Tüm aramalarımıza rağmen kayaların arasına düşen balığa ulaşamadık. Her bir arkadaşıma bu günkü etkinliğe katıldıkları ve kendilerini tanıma imkanı verdikleri için teşekkürü borç biliyorum. Bu günkü etkinlik sonunda birde selfie çektik.
Ekli dosyayı görüntüle 66768
Tüm katılımcı arkadaşlarla tanışmaktan memnuniyet duydum.
Bir de balık olsaydı dadundan yinmezdi ama esas olan muhabbet yetti zaten.

Herkese tek tek teşekkür ediyorum
En kısa sürede Tekrarını ( balık olmak kaydıyla ) bekliyorum.

İhtiyarlara ve gençlere teşekkürler :komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik:

B

BS Okuru

Misafir
Gerçekten keyifli bir geceydi balık gelse eğlenceli de olacaktı ama ne yapalım... Güzel insanlarla tanışma fırsatı yakaladım o yüzden gayet mutluyum, artık önümüzdeki maçlara bakacağız aramızdan erken ayrılmak zorunda olan arkadaşlar da neyse ki balık konusunda birşey kaybetmediler

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Selam arkadaşlar...
Geçen hafta kararlaştırdığımız buluşmamızı pazar günü itibariyle gerçekleştirdik.
Bizlerin amacı balık tutmaktan ziyade muhabbet etmek oldu, iyi ki de öyle oldu. Oltalar denizdeyken güzel muhabbetlerimiz, şakalaşmalarımız, bilgi alışverişimiz oldu. Hep birlikte güzel bir grup oluşturduk, Enbiya kardeşimizin bizlere çay ve kahve ikram etmesi bizleri aile gibi sımsıcak muhabbetler etmemizi sağladı. Balık pek yoktu, gerçi biz muhabbetten oltalara bakmadık. Oltalara baktığımızda zaten yemlerde vuruşlar olduğunu fark ettik. Sonuçta 3 balık tutuldu, 2 tanesi suya iade 1 tanesi kayaların arasına düştü. Tüm aramalarımıza rağmen kayaların arasına düşen balığa ulaşamadık. Her bir arkadaşıma bu günkü etkinliğe katıldıkları ve kendilerini tanıma imkanı verdikleri için teşekkürü borç biliyorum. Bu günkü etkinlik sonunda birde selfie çektik.
Ekli dosyayı görüntüle 66768
Bu ekibi ve diğer gelebilecek arkadaşları Mağazaya çaya beklerim :)

Samet

Aktif Üye
Adı
samet ışık
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
@Samet Afiyet şeker olsun Samet arkadaşım tebrikler . Bizde buluşmada bişey alamadık ama çok güzel arkadaşlarla tanıştık . Rastgele :)
Hasan abi bende araniza katılmak isterdim ama çok önceden planlanan bir abim vardı malesef iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim

Samet

Aktif Üye
Adı
samet ışık
Kan Grubu
AB Rh Pozitif

i.aslan

Yeni Üye
Adı
İbrahim
Bu ekibi ve diğer gelebilecek arkadaşları Mağazaya çaya beklerim :)
Akşam tecrübeli arkadaşlardan malzeme eksiklerimi öğrendim, yakın zamanda uğramak niyetindeyim :)

Dün muhabbetini ve tecrübelerini esirgemeyen herkese çok teşekkürler. Kendi adıma çok keyifli vakit geçirdim. En yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle... :)