Hasan genc
Daimi Üye
- Adı
- Hasan
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tüm katılımcı arkadaşlarla tanışmaktan memnuniyet duydum.Selam arkadaşlar...
Geçen hafta kararlaştırdığımız buluşmamızı pazar günü itibariyle gerçekleştirdik.
Bizlerin amacı balık tutmaktan ziyade muhabbet etmek oldu, iyi ki de öyle oldu. Oltalar denizdeyken güzel muhabbetlerimiz, şakalaşmalarımız, bilgi alışverişimiz oldu. Hep birlikte güzel bir grup oluşturduk, Enbiya kardeşimizin bizlere çay ve kahve ikram etmesi bizleri aile gibi sımsıcak muhabbetler etmemizi sağladı. Balık pek yoktu, gerçi biz muhabbetten oltalara bakmadık. Oltalara baktığımızda zaten yemlerde vuruşlar olduğunu fark ettik. Sonuçta 3 balık tutuldu, 2 tanesi suya iade 1 tanesi kayaların arasına düştü. Tüm aramalarımıza rağmen kayaların arasına düşen balığa ulaşamadık. Her bir arkadaşıma bu günkü etkinliğe katıldıkları ve kendilerini tanıma imkanı verdikleri için teşekkürü borç biliyorum. Bu günkü etkinlik sonunda birde selfie çektik.
Ekli dosyayı görüntüle 66768
aramızdan erken ayrılmak zorunda olan arkadaşlar da neyse ki balık konusunda birşey kaybetmediler 
Bu ekibi ve diğer gelebilecek arkadaşları Mağazaya çaya beklerimSelam arkadaşlar...
Geçen hafta kararlaştırdığımız buluşmamızı pazar günü itibariyle gerçekleştirdik.
Bizlerin amacı balık tutmaktan ziyade muhabbet etmek oldu, iyi ki de öyle oldu. Oltalar denizdeyken güzel muhabbetlerimiz, şakalaşmalarımız, bilgi alışverişimiz oldu. Hep birlikte güzel bir grup oluşturduk, Enbiya kardeşimizin bizlere çay ve kahve ikram etmesi bizleri aile gibi sımsıcak muhabbetler etmemizi sağladı. Balık pek yoktu, gerçi biz muhabbetten oltalara bakmadık. Oltalara baktığımızda zaten yemlerde vuruşlar olduğunu fark ettik. Sonuçta 3 balık tutuldu, 2 tanesi suya iade 1 tanesi kayaların arasına düştü. Tüm aramalarımıza rağmen kayaların arasına düşen balığa ulaşamadık. Her bir arkadaşıma bu günkü etkinliğe katıldıkları ve kendilerini tanıma imkanı verdikleri için teşekkürü borç biliyorum. Bu günkü etkinlik sonunda birde selfie çektik.
Ekli dosyayı görüntüle 66768
Hasan abi bende araniza katılmak isterdim ama çok önceden planlanan bir abim vardı malesef iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim@Samet Afiyet şeker olsun Samet arkadaşım tebrikler . Bizde buluşmada bişey alamadık ama çok güzel arkadaşlarla tanıştık . Rastgele![]()
Akşam tecrübeli arkadaşlardan malzeme eksiklerimi öğrendim, yakın zamanda uğramak niyetindeyimBu ekibi ve diğer gelebilecek arkadaşları Mağazaya çaya beklerim![]()
biz ışık kullanıyoruz cıktıgımızda ama yem olrak bız ıstarvıt kullanıyoruz zatenIşık kullanmıyoruz hocam aşağıda istavrit toplanıyor yoksa zoka yem hamsi