Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Kıyıdan çinekop alan varsa,
diğer disiplinler fantazi kalır.
Akşam Bir tekne uzun müddet kıyıya yakın kaldı,
Bir ara ağ topladı, ufak birşey değildi dolayısı ile birkaç yere ağ bırakmış olma ihtimalide var diye düşünüyorum.
Tüm çalışmalarda ufak dahi olsa vuruş maalesef yoktu :(
Arkadaşın biraz daha kalalım ısrarına rağmen ( acemi olduğu için heyecanlı ) dedim yavaş yavaş dönme vakti
Denemelere devam ( olmayacağını bile bile , en azından havamızı alırken temizinden hava alıyorum :) )

KptMikailSen

Yeni Üye
Adı
Mikail Şen
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Forumda 8 şubattan beri yazı yok...Her gün girip bakıyorum bir hareketlilik var mı diye ama hem sanırım havalardan hem de balık zamanı olmadığından kimse birşey yazmıyor,denemiyor galiba... Açıkta (adalar bölgesinde ) balık tek tükte olsa (yemli bu arada ) Kocabaş istavrit ve nadir olarak çinekop var,bilginiz olsun...

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Forumda 8 şubattan beri yazı yok...Her gün girip bakıyorum bir hareketlilik var mı diye ama hem sanırım havalardan hem de balık zamanı olmadığından kimse birşey yazmıyor,denemiyor galiba... Açıkta (adalar bölgesinde ) balık tek tükte olsa (yemli bu arada ) Kocabaş istavrit ve nadir olarak çinekop var,bilginiz olsun...
Adalar bölgesi olduğu için kıyıdan fantezilere arasıra devam edecek ve döneceğiz .
Can sağlığı
Beklemeye devam

Deneyenlere rastgele

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Maltepe Kartal hattı nisana kadar kıyıdan kılçık dahi vermez. Köstek bağlamaya devam Nisan Mayıs ayları için. Allah ömür verir de erişirsek bol bol paylaşırız bahar aylarında raporları. Şimdilik hafta sonları paslanmamak namına boğaza devam :)

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zayta

Üye
Adı
selman
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Maltepe Kartal hattı nisana kadar kıyıdan kılçık dahi vermez. Köstek bağlamaya devam Nisan Mayıs ayları için. Allah ömür verir de erişirsek bol bol paylaşırız bahar aylarında raporları. Şimdilik hafta sonları paslanmamak namına boğaza devam :)

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen kardeşim

WAS-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KptMikailSen

Yeni Üye
Adı
Mikail Şen
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kıyıdan atan arkadaşları özür diliyerek başlayayım rapora; haftasonu için Maltepe açıkları - Kaşık adası ve Yelkenkaya civarı balık durumu :
- Yemli (karides - Hamsi ) İri baş istavrit - Nadirde olsa çinekop - İzmarit
- Uzunca yıllardır Maramara'da ilk defa denk geldiğim Karagöz :)
- Çapari denedik ama maalesef yemli varken kimse çapariye atlamadı :)