Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Tekne olayına şimdilik ara verdim ama şu bir gerçek kimse kıyıdan mevsim balığını denemiyor arkadaşlar mesela Kaynarca gemilerin dibinden marina girişinden Karagöz’e denenmeli tam zamanı bu aralar muallim köyde kalkan çıkıyor işlerimden dolayı gidemiyorum ama yakın bölge olarak kum deposu 9palmiye önü Dragos kalkan ve Kırlangıç için denenir Yunus dere ağzı spinle lüfer denenir dönüş balığının tam zamanı deneyin arkadaşlar geçen sene deneyenler aldı şuanda kalkan alınıyor bilginize lüfer yapmayabilir ama diğerleri mevcut ben küflerin peşindeyim
Koçtaş Dragos hattından Ekim ayı gibi kırlangıç almıştım. Bu dönem ihtimal dahilindeyse denemek lazım evet

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OguzhanHacibaloglu

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan HACIBALOĞLU
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bugün üsküdar çubukluya gideceğim ama butun takimlari götürüyorum ama hala rapalalari almaya tereddut ediyorum ne diyorsunuz, üsküdar bugun bana guler mi ?

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Dostum sandallar hala kıyıda sanırım, 10 gün içinde geçmedim o tarafa :)

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boğazda dişli olmayınca hiç gidesim gelmiyor, sandal sezonu açılsın, kafamıza göre takılırız,