Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese selam,
Bugun tesadufen karakoydeydim galata koprusunden gecerken oldukca çeşitlilik gordum kovalarda mirmirlar,eşkinalar,sarikanatlar derken içim kabardi ve doğru spot balığa koştum birkac bisey aldım yarin ava çıkayım diyorum. Sizce bizim sahil şeridinden saat 20-23 arası sıyırtma ile istavrit alma şansım olur mu veya bu sekilde avlanan oldu mu ?
Sıyırtma takim da düşündüğüm 15gr siyirtma kursun,0.12 misina,11 numara iğne ve mebaru silikon.
Köprünün ortalarında kulelerin yanında görmüşsündür Oğuzhan,
o balıkları "bizim gibi Amatörlerin av usulüne uymayan" çarpma usulü ile alıyorlar yani iğneler balığın ağzı hariç her tarafından takılırlar.

OguzhanHacibaloglu

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan HACIBALOĞLU
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Köprünün ortalarında kulelerin yanında görmüşsündür Oğuzhan,
o balıkları "bizim gibi Amatörlerin av usulüne uymayan" çarpma usulü ile alıyorlar yani iğneler balığın ağzı hariç her tarafından takılırlar.
İğneler oldukça büyüktü ben gördüğümde karnindan batmıştı ama sans eseri diye dusunuyordum carpmayla alacak kadar balik var demek ilginç dediginiz gibi kopru kulelerinin yaninda gordum.

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
İğneler oldukça büyüktü ben gördüğümde karnindan batmıştı ama sans eseri diye dusunuyordum carpmayla alacak kadar balik var demek ilginç dediginiz gibi kopru kulelerinin yaninda gordum.

Eeeee
@OguzhanHacibaloglu Varmı hareket indinmi dün akşam ?

OguzhanHacibaloglu

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan HACIBALOĞLU
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Birk
Hadi bakalım
Şimdiden Rastgele,
Durumlara göre bende yarın akşam inmeyi düşünüyorum.

;)

Boş dönmezsin inşallah

:harika:
Bir kac kisi gideceğiz samandirali capari,yemli dip takimi, siyirtma gibi her yontemi deneyeceğiz skorla ilgili bilgiyi paylasirim :harika:

Samet

Aktif Üye
Adı
samet ışık
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Sabaha karşı aylar sonra spin denemesi yapacağım geçen sene bu zamanlar belli yerlerde güzel lüfer sarılanatlar almıştım hiç umudum yok ama Hamdi abimin dediği gibi zirveye değil hedefe odaklandım

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Sabaha karşı aylar sonra spin denemesi yapacağım geçen sene bu zamanlar belli yerlerde güzel lüfer sarılanatlar almıştım hiç umudum yok ama Hamdi abimin dediği gibi zirveye değil hedefe odaklandım
İş sebebiyle sabah gitmek kolay olmuyor
Yarın Akşama ben de niyetliyim bakalım.
Olmazsa cumartesi boğaza.

Şimdiden rastgele @Samet güzel haberlerini bekliyoruz

:harika::harika::harika::harika:

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Reis spin değil de tekne olursa al beni, hemen dibindeyim, marinada :)

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Samet

Aktif Üye
Adı
samet ışık
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Tekne olayına şimdilik ara verdim ama şu bir gerçek kimse kıyıdan mevsim balığını denemiyor arkadaşlar mesela Kaynarca gemilerin dibinden marina girişinden Karagöz’e denenmeli tam zamanı bu aralar muallim köyde kalkan çıkıyor işlerimden dolayı gidemiyorum ama yakın bölge olarak kum deposu 9palmiye önü Dragos kalkan ve Kırlangıç için denenir Yunus dere ağzı spinle lüfer denenir dönüş balığının tam zamanı deneyin arkadaşlar geçen sene deneyenler aldı şuanda kalkan alınıyor bilginize lüfer yapmayabilir ama diğerleri mevcut ben küflerin peşindeyim