Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hocam onlar müfredata almasa bile 44 öğrencim var daha birinci sınıf hepsi. Hayat bilgisi dersinde her konuda bol bol eğitiyorum şimdiden :) Ağaç yaşken eğilir.
Tebrik ve teşekkür ederim Ayhan Bey. Sizlere çok ihtiyacımız var.

OguzhanHacibaloglu

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan HACIBALOĞLU
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkese selam,
Bugun tesadufen karakoydeydim galata koprusunden gecerken oldukca çeşitlilik gordum kovalarda mirmirlar,eşkinalar,sarikanatlar derken içim kabardi ve doğru spot balığa koştum birkac bisey aldım yarin ava çıkayım diyorum. Sizce bizim sahil şeridinden saat 20-23 arası sıyırtma ile istavrit alma şansım olur mu veya bu sekilde avlanan oldu mu ?
Sıyırtma takim da düşündüğüm 15gr siyirtma kursun,0.12 misina,11 numara iğne ve mebaru silikon.

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Herkese selam,
Bugun tesadufen karakoydeydim galata koprusunden gecerken oldukca çeşitlilik gordum kovalarda mirmirlar,eşkinalar,sarikanatlar derken içim kabardi ve doğru spot balığa koştum birkac bisey aldım yarin ava çıkayım diyorum. Sizce bizim sahil şeridinden saat 20-23 arası sıyırtma ile istavrit alma şansım olur mu veya bu sekilde avlanan oldu mu ?
Sıyırtma takim da düşündüğüm 15gr siyirtma kursun,0.12 misina,11 numara iğne ve mebaru silikon.
;)
:harika::harika::harika::harika:

Bizim buralarda yapmadığımız bir yöntem değil ;)
Ama balık varmı :kötü::kötü::kötü::kötü::kötü:
Tüm sıkıntı burada işte :(

Ben 8 no kullanıyordum iğne 11 biraz küçük gibi geldi, ikisinin arasını kullan en iyisi ;)

Rastgele şimdiden

OguzhanHacibaloglu

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan HACIBALOĞLU
Kan Grubu
O Rh Pozitif
;)
:harika::harika::harika::harika:

Bizim buralarda yapmadığımız bir yöntem değil ;)
Ama balık varmı :kötü::kötü::kötü::kötü::kötü:
Tüm sıkıntı burada işte :(

Ben 8 no kullanıyordum iğne 11 biraz küçük gibi geldi, ikisinin arasını kullan en iyisi ;)

Rastgele şimdiden
Balık az olduğu icin bunu deneyeyim dedim belkı sansimiza biraz balik aliriz :)

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
İnşallah,

Ben kurtla da aynı yöntemi uygularım bazen ;)
Dip yemli gibi yani
Geçen hafta tık yoktu maalesef :(

Ama birileri yakalamaya başlayacak
Umarım sen olursun ;)

Rastgele şimdiden

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Herkese selam,

Mırmıra takıldım şimdi :(

Bu civarda mırmır avlayabileceğim yer neresi olabilir aceba :kötü::kötü::kötü::kötü:
Bilgisi deneyimi olan varsa özelden de olsa paylaşırsa sevinirim :(:rolleyes:

Lüfergiller gibi zevkli oluyor avı :harika:
Tadı da ziyadesiyle güzel:huhuu:

Onur6677

Yeni Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selamlar baya bir geç olacak ama foruma yeni katıldım mırmır merası konusunda en iyi mekan dragos veya maltepe dolgu sahilidir 2017 ağustosunda nemli bir yaz gecesi de istavrit icin attigim nacizane beyaz caparimi ziyaret etmişti dragosta . Sevgi ve saygi ile ....

Onur6677

Yeni Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yemli beklenecek bu balik takim konusunda verebileceğim en iyi tavsiye gezer altı tek iğnedir;
En az 40 50 gr gezer ( zeytin kurşun) edinip patlak kurdu ( temin edilemezse kaya kurdu da olacaktir) ile saat 21:00 ile 00:00 arasi bir yoklamakta fayda var diye dusunuyorum . Hatta dileyen olursa bu sene isteyen bir abimle birlikte deneyebiliriz sevgi ve saygı ile...

OguzhanHacibaloglu

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan HACIBALOĞLU
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Mırmıra takıldım şimdi :(

Bu civarda mırmır avlayabileceğim yer neresi olabilir aceba :kötü::kötü::kötü::kötü:
Bilgisi deneyimi olan varsa özelden de olsa paylaşırsa sevinirim :(:rolleyes:

Lüfergiller gibi zevkli oluyor avı :harika:
Tadı da ziyadesiyle güzel:huhuu:
Kendi gözlerim ile şahit oldum mırmır kopruden yukarı cekilirken :D Inanan daha üzücü boyle olmasi :D