Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

barış1903

Aktif Üye
Adı
barış
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Sandal kiralama işi nasıl oluyor? Motorlu veya motorsuz sandal mı veriyorlar saatlik yoksa sandal sahibi mi açığa götürüyor? Bir de fiyat ne kadar oluyor?
Motorsuz Sandal kiralama oluyor saati 10 tl di geçen sene , bu sene ne olur bilinmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Samet

Aktif Üye
Adı
samet ışık
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
merhaba arkadaşlar her gün giremiyorum foruma işlerimin yoğunluğundan dolayı dişliyle ilgili bir şey yazdım sorular getirilmiş açıklık getişreyim arkadaşlar bu tarihler mayısın sonuna kadar çinekop değil boy olarak sarıkamat ve lüferin dönüş zamanıdır kışın yapmayan balık şimdimi yapacak derseniz geçen kışta pek yapmadı ama nisan ortaları ve mayıs ayında 40 50 parça sadece ben lüfer aldım sarıkanat dahi değil şuan muallimköy taraflarında alınmakta geliyor yavaş yavaş bizim buralara en geç 10 güne düşer eminim sorulara açıklık getirmişimdir. levrekle ilgili olarakta lodoslu havalarda 3 5 merada bu seneye kadar inanılmaz levrekler alındı ama çok seçici ve 1 2 sahte modeli haricinde balık kesinlikle atlamıyor 7 kiloyu bulan balıklar alındı arkadaşlar buna emğin olabilirsiniz her balığın merası söylenir ama levrek malesef söylenmez çünkü o balıkla gezmiyor o meranın sabit balıkları ve düzensiz avlanmayla o meradaki popülasyon bitmekte sürekli iş yapan bir mera sırf bir zıpkıncı yüzünden kurudu gitti levrek işi deli işidir adamı peşinde divane eder ben 2 yıldır levreğe meraklıyım fakat hiç alamadım ama 2 3 tane abim deli balıklar aldı yanımda bana kepçelemek düştü sadece kısmet ama pendik maltepe güzelyalı buralarda bu sularda çok sağlam levrekler mevcut tabiki levrekte hava su dalga gibi faktörler var basınç bile avı etkilemekte ben spin avcılığı yapmaktayım genelde bu güne kadarda güzel sarıkanat ve lüferler aldım bu civarlarda deneyin arkadaşlar yaptığım avların bir kaç görseli @samet21061984 adlı instagram adresimdede bulunmakta çok yazdım kafanızı ütülemedim inşallah herkese rastgele

Zafer61

Aktif Üye
Adı
Pendik
Kan Grubu
B Rh Negatif
Sezon başladı (Sandal) sorularımda başlıyor ustalarıma selam olsun.
Ctesi gecesi saat 18/01 arası büyük ada açıklarında balığa çıkacağız .Bu benim nasip olursa ilk tecrübem olacak.
Yemli için nasıl takım almalıyım gece için nasıl Çapari bulundurmalıyım ??
Şimdiden teşekkürler

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
@Zafer61

Varsa tekne kamışı,
Şayet tekne kamışı olursa Ceymar 65 vardı sanırsam sende büyük gelebilir tekne kamışına bilgin olsun.
Aynı zamanda karides, hamsi yem olarak çapariye de bağlayabilirsin yemleri ama büyük iğneli olursa tabiki daha büyük balık gelir ;)

Arada da sürprizlere açık olmak gerek

Rastgele şimdiden
İlerleyen zamanda eşlik ederim belki ;)

Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla, Suadiye, Kadıköy Balık Avı Durumu

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Bu arada dün akşamki deneme sonuçları,
Pendik ve kartal açıklarında gırgırlar son günlerini yaşıyorlar
3 tekne birden çalışıyordu :(

Tabi kıyıda ilarya yada gümüş dolaşmaya başlamışlar karanlıkta net göremedim

Spin de maalesef tık yoktu.

Ama her an bekliyorum

Deneyenlere Rastgele

barış1903

Aktif Üye
Adı
barış
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Ctesi gecesi saat 18/01 arası büyük ada açıklarında balığa çıkacağız .Bu benim nasip olursa ilk tecrübem olacak.
Şimdiden teşekkürler
Sanırım tura katılacaksınız. Bir deneyin bakalım sonuçlar nasıl. Bende bir iki kere niyetlendim cıkamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Samet

Aktif Üye
Adı
samet ışık
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Tekneyle tura katılacaksanız mera seçme şansınız varsa eğer ya Sedef adası plaj tarafı 30 metre derinlik yada yelken kaya Burgaz ada 38 metre derinliği tercih edin pişman olmazsınız 7 numara 5li takım kullanın yanınızda kişi başı yarım kilo Hamdi ve azda olsa karides bulundurun balık olarak tutacağınız türler bu iki merada takoz istavrit 25 cm civarı iri izmarit Karagöz ve azda olsa mercan alma şansınız var bilginiz olsun arada tek tük çinekopta gelmekte bot kanışı tercih ederseniz sizin için rahat olur rastgele

Samet

Aktif Üye
Adı
samet ışık
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bu arada çapariye gerek Yok alamazsın balık yemli iş yapıyor karidesi bir gün öncede tuzla ve dolaba koy mutlaka

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tekneyle tura katılacaksanız mera seçme şansınız varsa eğer ya Sedef adası plaj tarafı 30 metre derinlik yada yelken kaya Burgaz ada 38 metre derinliği tercih edin pişman olmazsınız 7 numara 5li takım kullanın yanınızda kişi başı yarım kilo Hamdi ve azda olsa karides bulundurun balık olarak tutacağınız türler bu iki merada takoz istavrit 25 cm civarı iri izmarit Karagöz ve azda olsa mercan alma şansınız var bilginiz olsun arada tek tük çinekopta gelmekte bot kanışı tercih ederseniz sizin için rahat olur rastgele
Teknede jig denediniz mi hiç, iş yapar mı acep? Mantıken takoz istavrit ve dişlide iş yapabilir gibi geliyor ama yemliye oranla şansı azdır belki.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Şimdiden teşekkürler
Gece için yemli takım kullanın derim. 5 köstekli yemli mezgit takımı yeterli olur. yem olarak hamsi kullanabilirsiniz.