Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şamandırayı da göremezseniz saatlerce boşa at çek yaparsınız maalesef.Ben Pendik’liyim önceden iyi lüfer yapardı fakat ağcılar koyun girişine boydan boya artıkları için balığın girme şansı kalmadı
Bu ağ atma işi yasal mı?En son iki sene önce olta atarken akşamüstü tam balığın kıyılayacağı saatte tekne gelip önümden ağı sermeye başlayınca lanet olsun dedim.Ağı akşama doğru serip sabah güneş doğup balık saati geçince topluyorlar.Bu arada bi tane de değil bildiğin koyun girişi kapanıyor
Geçen sene Mayıs ayında 1-2 tane yakalamıştım. Dediğiniz gibi eskisi gibi değil. Aslında her yerde durum aynı. Balık eskisinden çok daha seyrek.Pendikte güze lüfer yapardı ama geçen sene pek yapmadı, dönüş balığı olduğundan pek lezzeti yok balığın yakala bırak şeklinde spin yapılabilir. keyifli oluyor.
Ağcılar bitirdi maalesefGeçen sene Mayıs ayında 1-2 tane yakalamıştım. Dediğiniz gibi eskisi gibi değil. Aslında her yerde durum aynı. Balık eskisinden çok daha seyrek.
Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları
Pendik sahilde geçen sene çok kavga ettik onlarla. Ama adamlar yüzsüzler ve laf anlamıyorlar. Ağ gerip suyu taşlıyorlar. Sonra bizde öyle sahilde 2 balık yakalayıp muhabbetini yapacağız diye hevesleniyoruz boş yere.Ağcılar bitirdi maalesef![]()