Est. 🙈Abimsin 🙂
![]()
pendikte tam olarak nerdeydı meranın yerini soylermısınız sorun olmassa bizde deneme yapalım ordaPendik sahilde an itibari ile oltama 4 dür iri bişey vuruyor 5 gramlık jighead ile ileri suda dibte 4 yem param parça + 1 tanesi jigheadı kopardı 5 . Atış ta gelen arkadaş ufak geldiği için gözüme geri saldım ne olduğunu bilmiyorum![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rastgele...Valla attığım yerden baya sert vuruşlarda aldım 5-6 kere attım yemler parçalanmış hep bi tanesini çekerken kalama açmayı unuttum jigheadı bile aldı götürür balık , 1-2 saat işim çıktı topladım takımı 6-7 gibi gelip devam edicem
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardeşim nasilsin? Bizim merada durumlar nasil gidiyormusun?pendikte tam olarak nerdeydı meranın yerini soylermısınız sorun olmassa bizde deneme yapalım orda
Istanbulda umut ışığının olması için tuzladaki tershanelerin Marmara dışına taşınması korfezeki fabrikaların çok sıkı denetlenmesi gerekmektedir ve aradan geçmesi gereken 5 yıl sonra ancak deniz kendini yenilemeye başlayabilir. Bu arada vanoz ve kıracalarin tutulmasiyla alakalı her zaman şunu savunurum karadan 3 mil içerisine ağ atilmadıgi takdirde hergün olta ile yavru balık tutulsun yinede balıkların her geçen yıl sayısının kat ve kat arttığı gorulucektir. Olta ile tutulan yavru balıklar nesline hiç bir zarar veremez farklı bir bakış açısıda palamut balığı da akdenizdeki balıkçılar için yavru çünkü bu balık oralarda Torik olarak tutulur. Mercan içinde sunü söylemek isterim 10m ile 35m arası dip yapısı kayalık olan hemen hemen her yerde olur kartal pendik tuzla sahil boyunca suyun durgun olduğu zamanlarda deniz dibine dikkat edin mutlaka karagöz balığını görürsunuz. Herkeze rast gelsin.İstanbulda mercan görmek çok büyük umut ışığı marmara gerçekten canlanıyormu yoksa.