Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı Bilgi Paylaşımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ispariden dert yanan arkadaslar yummy silikonlari deneyin isparilerin canina okudugu gulplar ve isomelerinizi dolaplarinizin tozlu raflarina kaldirirsiniz paket fiyatlari hala uygunken kacirmayin benden demesi yakinda berkley ve isome kadar olunca fiyatlari sonra ağlarsiniz benden demesi🙂 ithal eden firma bu kadar tutacagini bilse 70 liradan raflara cikarirdi butceniz ne kadar el veriyorsa cantanizda depolayin bilginize.
Hangi iğneyi kullanıyorsunuz. Hırsızda kullanılıyor mu

berkley olsa silikonun markasi heralde 80 lira olurdu kacirmadan 5er 5er stoklayin ben bu kadar verimli olucagini dusunmedim. girdigim av bayinde adam sanki firindan yeni cikan ekmek gibi satiyordu🙂 tek dezavantaji abi o kadar kotu kokuyorki anlatamam🙂
5er değilde tek alsam hangi rengini almalıyım sizce?

hocam.br hunter jighead kullaniliyorum 1 gr lik valla silikonu ilk defa kullandim hirsiz yapmadan hem risk aldim hemde denemek icin bir turlu kesemediler affedersin don lastigi gibi uzuyor silikon bilginize.
14 - 42 atarı olan spin kamış ile kullanılabilir mi acaba

Sabah suyu, koçtaş önü

Dosyalar

• C6AC43EB-B5A2-4BA6-B669-DD41B0F0A1CE.jpeg
    C6AC43EB-B5A2-4BA6-B669-DD41B0F0A1CE.jpeg
    39.8 KB · Okunma: 458
Evet. Fujin yummy silikon, 14 - 42 atarı olan spin kamış ile kullanılabilir mi acaba

Buna benzer bir konu ben de sormak istiyordum. Bende de 7-28 atarlı kamış var. Bu atar aralığının minimumu olan jigheadlerin iğneleri çok büyük oluyor. Daha küçük hedef balıklar için nasıl bir kullanım yapabiliriz? Tecrübeli arkadaşlar nasıl bir sistem tavsiye eder?

Back